11 Eylül 2019 Çarşamba

Ego termostat perpa

Ego termostat perpa

El ve Sıfır Alışveriş. SMS TORK vana, aktüatörlü vanalar, hava kontrollü vanalar, rotary aktuatorlu vana. Satışa sunduğumuz bu pnömatik kelebek valf aktuatörünün fiyatları ve stok durumu günceldir.


Ego termostat perpa

Kredi kartı ile veya dilerseniz kapıda nakit ödeme. PN4 DN4 Flanşlı. Solenoid Vana ve Acil Kumanda. Kollu Blöf Vana.


Kontrol amaçlı olarak pozisyoner, limit switch ve selenoid vanalar gibi aksesuarlar vanalara ilave edilebilirler. Vana gövde malzemesi olarak pik döküm, sferoidal. Bunlardan birisi pnömatik aktüatörlü vanalar, diğeri ise elektrikli aktüatörlü vanalardır. Aktüatörler ve Aktüatörlü Vanalar.


Modelleri Cimride! Bu tür vanalar ise ancak yurtdışından temin edilebiliyordu. Pnömatik Pistonlu. Normalde kapalı pozisyondadır. Pozun Tipi, Makine Tesisatı Pozu. Atak Hidrolik Yerli Üretim. FİYAT LİSTESİ ÜRÜNLERİMİZİN GÜNCEL FİYATLARINI İNCELEYEBİLİRSİNİZ. Online ürün fiyat listesi için butonuna tıklayın. Pik Döküm Küresel Vanalar, Fay Deprem Vanası ve Monoblok Vanalar. Bıçaklı Sürgülü Vana. GVpnömatik glob vana. Genel Özellikler.


Ego termostat perpa

WINMAN Mini Küresel Vana. Lineer Silindirler. Gruplanabilir Valf Teknolojileri. ALIŞMA BASINCI, PNPN 1 PN 16. FLANŞ BAĞLANTISI, PNPN 1 PN 16. VANA ÖLÇÜSÜ, DN 25-DN 600. Uluslararası standartlarda üretilen ürünlerimizi, kaliteden ödün vermeden, rekabetçi fiyat avantajı ile müşterilerimize sunmaktayız. Bu ürünü arkadaşlarınız ile. DN 3Redüksiyon geçişlidir. PNÖMATİK AKTUATÖRLÜ. Kampanya fiyatından satılmak üzere adetten fazla stok sunulmuştur.


Fiyatlara KDV dahildir. Kategori, : Komple. Stok Kodu, : DİM-167. Garanti Süresi, : Ay. Adet, : Hemen Al. OMAL, pnömatik ve elektrikli aktüatörlerin yanı sıra küresel vanalar, kelebek vanalar.


Yetkili bilgilerine sahip bir kullanıcıysanız 3D sunum, güncellenmiş fiyat. Basınç Derecesi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.