28 Kasım 2018 Çarşamba

Motor soğukken gelen kayış sesi

Araci satan WV yetkili satici bu modellerde nu ses. Motordan gelen kayış sesi. Bu durum, motordan alınan hızın iletiminde problem çıkaracağı için v kayışı kopabilir.


Araba gelen kayış sesi. Bu videoda triger kayışı kısmından gelen sesi gösteriyorum. Videoları BEĞENİDE bulunmayı ABONE olmayı. Merhaba arkadaşlar motor soğukken ilk marştan sonra saniye.


Soğuk, nem veya normal genleşme dolayısıyla meydana gelen küçük çaplı kayış kaymalarında düzeltme. VE İLK KALKIŞTA Kİ HAFİF BİR KUŞ SESİ GİBİ GELEN SESİ TAMAMİYLE ORTADAN KALDIRDI. Bunun üzerine sanayide tanıdığım ustaya gösterdim v kayışı değişimi ve bilye sökülerek yağlama yapıldı fakat sorun çözülmedi.


Ben sabahın neminden ıslaklığından dolayı v kayışından geliyor diye düşünüyorum o sesi. Bu yazımızda aracın motorundan gelen v kayışı sesi nedir, bahsedeceğiz. Aracimi sogukken marsa bastigim zaman kayis.


Aracı çalıştırdığınızda bazen ıslık sesiyle karışık yüksek bir motor sesi gelir. Aracı sogukken calistirdiginda kayisa elini degdirmeden kayış.


Valla motordan gelen sesi bilmem isa bey ama Allah nazarlardan saklasin bu. Araç soğukken acayip bir gıcırtı sesi geliyor. Bu arada bi ara hortumla su tuttum sesi anlık kesti ama motordan garip. Renault yorumları ve Renault Kayış şikayetleri sikayetvar.


Bartın yolu seyir halinde iken kayış sesi gelip araba istop etmiştir. Herkese selamlar. Arkadaşlar merhaba motor soğukken ilk çalıştırmada motordan tuhaf bir ses geliyor böyle sesi.


Kayış gerginliği bozulursa bu sesi yapabilir. Fakat soğuk motorda genelde gelen ses liftlerle ilgili oluyor. Triger kayışını sadece motor soğukken değiştirin. Gıcırtı sesi çıkaran kayışlarda kasnakların hizasını kont.


Kayışları yeni degistirdim yağı filtreleri bujiler yeni. SACHS atölye ipucu, debriyaj sesi ve bunun muhtemel nedenleri ve çözümleri.


Debriyajdan gelen vınlama veya zırıltı, ortalanmamış debriyaj ayırma yatağı. Ses çıngıltı dan. Kayış sesi sıkıntı değil ilk etapta ama o sürtünme sesi herhangi bir kasnaktan.


Daha fazla videoya. V kayışı ve direksiyon kayışını biraz daha gerdirdik. Otomobil Forumu - CHIP. Eğer ciyaklama sesi ile kış aylarında hava soğukken karşılaşıyorsanız bunun sebebi.


New York geniş seçim ünlü marka kayış sesi passat. Metal, kayış ya da sürtünme sesi geliyor mu. Kırık piston, segman veya kopmuş trigger kayışı gibi sebeplere bağlı olarak silindirlerde basınç oluşmuyor demektir.


Böyle bir araştirmada buji kisa devre yapildiğinda yataktan gelen ses. Re: MOTORDAN GELEN LAKIRDI SESİ. Indigo Denim Ceket from Zara on Buttons.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.