23 Mart 2018 Cuma

Dijital termostat kullanım kılavuzu

Dijital termostat kullanım kılavuzu

KOMPRESÖRÜ DURDURARAK DEFROST YÖNETİMİ ). GENEL ÖZELLİKLER. Kılavuzu kullanmadan önce mutlaka okuyunuz. Bu kılavuz ürünün bir parçasıdır ve cihazın.


Cihaz kompresörü durdurarak defrost yönetimi sağlamaktadır. Manuel defrost tuşuna. Opsiyonel olarak dijital giriş terminalide üçüncü bir sensor girişi olabilmektedir. Hot-Key çıkış terminali XR30CX cihazının XJ485-CX kodlu bir module ModBus.


Kullanım Klavuzu. XR06CX kullanım kılavuzu. Hot Key anahtarının kullanımı. Cihazı kullanmadan önce kullanma kılavuzunu dikkatlice okuyunuz!


Sanayi buzdolaplarında kullanılan digital termostat çeşitlerinden biri olan evco ( evkb 21) marka digital. Ddijital gırış aktivasyonu. D1A parametresine. Defrost gecikme süresi ve termostat döngüsel senkronizasyonu.


Eğer O yapılırsa. Parametrelerin bulunduğu menüye giriş. Sprobundaki sıcaklık ayar noktası (SP) ve probun diferansiyeline (C1) verilen değerlere ulaştığında. Güç kaynağı tesisatını ve sinyal tesisatını (problari sensörleri ve dijital.. Bu takımın amaç ve kullanımı, elektrik ECP2BASE kontrol ünitesi..


Kapiler sistem için ( termostat valfleri hariç) defrost kontağının devre değiştirme selonoid valfi. Kombi bağlantı kablosunun diğer ucunu, kombinizin kullanım kılavuzunda gösterildiği şekilde oda termostatı bağlantı klemensine bağlayınız.


Dijital termostat kullanım kılavuzu

Programlama modu şifre koruması. Prob girişleri ve dijital girişler, röle OUT5: 5. DİJİTAL ODA TERMOSTATI. A 1WS oda termostatı kablolu ve on-off. DIGITAL ODA TERMOSTATI. KONTROL EDİLEN. KULLANIM KILAVUZU. AUX Pparametresine göre çalιşma. S1: Sondaoda veya eşya sıcaklığı. Televis sisteminde kullanım için cihazın ait olacağı grup numarası. DJTAL ODA TERMOSTATI. Yeni DTdijital oda termostat ailesi, modern ısıtma sistemlerine ekonomi ve konfor.


Dijital termostat kullanım kılavuzu

Lütfen kullanmadan önce kullanım kılavuzundaki. Giriş dijital filtre süresini kontrolü etkileyen ortalama giriş değeri ve ekran gösterim değerine. Konu kapatıldı: bosch termostat kullanım kılavuzu - Bosch TR21RF REV24RF. Kablolu Uzaktan Kumanda.


Kodu: WT-özünde sıcaklık var. Soğutucunuza gıdaların yüklenmesi. Bakım İşlemleri. Bu kullanım kılavuzu, ürünün güvenli şekilde kullanımı için en önemli hususları.


Termostat Ayarı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.