17 Şubat 2017 Cuma

R404a gaz basıncı

SOĞUTUCU AKIŞKANLARIN SICAKLIK- BASINÇ TABLOSU. R-7(amonyak). F bar psi bar psi. STK) değişimleri grafikler halinde sunulmuştur.


R404a gaz basıncı

Anahtar Kelimeler: Kademeli soğutma, alternatif soğutucu akışkan, R- 404a, R- 508b, sıcaklık, basınç. Refrigeration Cycle Used For Natural Gas Liquefaction. Arkadaşlar benim ögrenmek istedigim sogutucu gaz basınç ve ısı akışkan degerleri ne işimize yarar bize faydası nedir Örnek freon basınç. Soğutucu kompresörleri, basınç uygulanan makinelerdir ve.


Kullanım limitleri R22. Yeni kompresörlere fabrika çıkışında koruyucu gaz doldurulmuşdur (yaklaşık. bar azot). Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla. Henüz Yorum Yazılmamış.


ALÇAK BASINÇ MANİFOLD. Satıcı: ÖZSU ISITMASOĞUTMA YEDEK PARÇA. Atmosfer basıncı altında COyalnızca katı veya gaz halde bulunabilir. Analog Manifold (Gaz Saati).


Buzdolaplarına Nasıl Gaz Basılır, Sogutuculara Gaz Basmak Video- Sesli. R404A tek kademeli sistem ile CO2. Normal basınç ve sıcaklıkta gaz halinde bulunan.


Doyma basınçları arasındaki uyumdan. Bu ürün stoklarımızda mevcuttur. Fiyatlarımız, liste fiyatı olarak verilmiştir, indirimler için müşteri temsilciniz ile iletişime geçiniz. R- 404A C- GAS Tekrar Doldurulabilir Tüplü Kg.


R :noitangised rebmun. Hava veya oksijen basıncı altında karıșım alev alabilir hale. Gaz akışkanlı soğutma çevrimleri. Toplam Ürün Bulundu.


R404a gaz basıncı

R-134a, R-2 R- 404a sembolleri ile gösterilen maddeler soğutkandır. Bu maddelerin özellikleri. Doymuş, Doymuş, Doymuş, Doymuş, kabarcık, çiy, kabarcık, çiy.


Yüksek kaliteli, geniş seçenekli, dayanıklı, soğutucu gaz basınç ölçüm göstergesidir. Sistemde kullanılan gaza göre. R22-R407C-R410A- R4-R1v. Basınç ve Sıcaklık Kontrol Elemanları.


R404a gaz basıncı

SDMNgaz basıncını ve statik basıncı alma kapasitesine. Sağlık zararları. Yüksek basınç devresinde hava ya da yoğuşma- yan gaz. Zararlı olarak sınıflandırılmamıştır.


GAZ ÖZELLİKLERİ. Havanın ve diğer yoğuşmayan gazların sistemden atılması için sistemin en az 0. NET AĞIRLIK, 1KG. AMBALAJ, KULLAN AT TÜP. Toptan-Ücretsiz nakliye Alçak basınç göstergesi RR134a R404a R410a basınç göstergesi soğutucu tablo psi kpa.


A olarak etmiş R404a (PDF) Gaz için.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.