10 Eylül 2019 Salı

Artema win s lavabo bataryası

Artema win s lavabo bataryası

Renk Bilgi, Krom Bilgi. Yardımcı Bilgiler Bilgi, Su Tasarrufu Bilgi. Basıncı Bilgi, 5-bar (Tavsiye Edilen -Bar) Bilgi. Aynı Gün Ücretsiz Kargo. Başarılı Satıcı. ARTEMA WİN S DÖNER BORULU LAVABO. Yüzey Rengi: Krom. Ucu Uzunluğu: 1mm. Oranı : %İndirim. ISI VE DEBİ LİMİTÖRLÜ ÖZEL KARTUŞ. Fiyat : ₺3700(KDV Dahil). Isı ve debi limitörlü özel kartuş. Lavabo Bataryası. Teknik Özellikler. Adet ( Minimum Sipariş). Tahmini Teslim Süresi : Gün.


Artema win s lavabo bataryası

A4258yetkili servis,yetkili satıcı,montaj,bakım,yedek parça,servis,bağlıca,ankara. TSE VE ISO BELGELİ. Artemanın güvencesi ile üretilmiş yıl garantili ve geniş servis ağına sahip birinci. Merla S Banyo Bataryası Artema.


Artema win s lavabo bataryası

Bataryalar kategorisinde ürünleri farklı renk ve modellerde satın alabilirsiniz. KLOZET KAPAKLARI · KALE KLOZET KAPAKLARI · MUSLUKLAR ve BATARYALAR · LAVABO BATARYALARI · BANYO BATARYALAR · DUŞ BATARYALAR.


Grohe Plus hasas kullanım ve su tasarrufu teknolojisine sahip şık çizgiler ○ GROHE StarLight krom kaplama sayesinde çizilmeye karşı dayanıklı ve temizlemesi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.