10 Eylül 2019 Salı

Peugeot 206 klİma kompresörü çikma

PEUGEOT 2KLİMA KOMPRESÖRÜ ÇEVİK OTO ÇIKMA. Sipariş vermek için telefon numaralarımızdan ve iletişim. Favorilerden kaldır Favorilere ekle. Fotoğrafı büyüt. Stok Durumu: Stokta var. Listeme Ekle Ürün Karşılaştır. Türkiye,nin seçkin oto çıkma parça ve orijinal yedek parça. Gaz bitince de klima kompresörü çalışmayabiliyor. Klima Kompresörlerimiz. Arızanın nedeni kompresördeki her hangi bir parça olabilir.


Araçlarda klima arızalarında en sık karşılaşılan durumlar klima kompresörünün hiç devreye girmemesi yada girip çıkması sorunlarıdır. Lider Peugeot çıkma Citroen Çıkma Yedek Parçaları, Ankara ilinde Yıldız San. Blok No:adresinde faaliyet gösteren bir galeri ve yedek parça işyeridir.


Geçen yaz klima ayarı 2-deyken içerisini buz gibi yapardı. Sizce problem ne. Ilık veya tam yaz sıcakları bastırmadan kullandığımız klima kompresörleri kısa müddet devreye girip sonra çıkmaktadır.


RÜNLERİMİZ DEĞİŞTİRME GARANTİLİDİR. Peugeot çıkma parça, motor, şanzıman, kaporta ve binlerce Peugeot, Citroen çıkma yedek parçaları uygun fiyatlarla Elvanotomotiv.


Kredi kartına taksit. Mazda Çıkma Yedek parça klima kompresör. Kategori, KLİMA KOMPRESÖRÜ. RTİBAT TEL: 05519-053.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.