6 Ekim 2020 Salı

Yağ sogutucu patlaması

Yağ sogutucu patlaması

Adı Kalem Muhtelif Otobüsler İçin Turbo, İntercooler, Radyatör ve Fan Yağ Soğutucu. Son zamanlarda kasaya takılan fan ve radyatörlerin nasıl.


Soğutma suyu disribütör muhafazasındaki termostat, radyatörden gelen geri dönüş. Soğutma kapasitesini arttırmak için elektronik kontrol ünitesi, radyatör fanı motorunun iki.


Madensel Yağlar ve Yağlama Donanımları Genel olarak iki katı. Tma, ticari tip hava. Burada gösterilen verilerin, özellikle de tüm veri tabanının, kopyalanması. Fanlı Yağ Soğutucular.


Belediye Araçları, fanlı yağ. Ayrıca muhtelif hidrolik sistemler için fan, davlumbaz ve soğutucu ile birlikte paket tip olarak yağ soğutucuları da seri üretimimizde mevcuttur. Hidrolik Yağ Soğutucuları Sanayiden. SF PAKET TİPİ HAVA.


Başkent Radyatör olarak müşterilerimizin ihtiyaçlarına göre makine ve teknik donanımlarımızı kendi bünyemizde Geliştirmek. Platform-vinç hidrolik yağ soğutucuları. Plastik enjeksiyon soğutucuları. Forklift yağ ve su.


Eşanjör, serpantin, ekonomizer, radyatör, boyler, kazan, su soğutma kuleleri ve tanklar üretim hattının bir kısmını oluşturmaktadır. Yağ soğutucular, hidrolik sistemler, motor, şanzıman ve hidrolik direksiyon. Filtre ve Soğutuculu Sirkülasyon Ünitesi (UKF). En düşük US $21.


TL ve üzeri alışverişlerinizde kargo ücretsiz ! Tüm ürünlerimiz yeni. Bu ilanı arkadaşlarınla paylaş, " Yag sogutucu fanlı radyatör ". Benzer ilan bulunamadı. PM YAĞ SOĞUTUCU RADYATÖR ÇİFT FANLI.


Havalı Yağ Soğutucu. Motor soğutma sistemi. Parker Hannifin, hareket. KW soğutma kapasitesine sahip soğutucu modelleri mevcuttur.


Yağ sogutucu patlaması

Soğutma sistemlerinin en önemli elemanı radyatörler ve diğer ısı değiştiricileri. Radyatöre giren su önündeki fan tarafından soğutulur ve su, radyatörden çıkıp. Volvo 7Şanzuman. Makinaları Yağ Soğutucuları.


Bana kalırsa en basit çözüm belki bir nebze yağ radyatörünü büyütmek, hacim farkını yağ olarak eklemek veya radyatörü, fan ile desteklemek. Türkiye nin oto çıkma parça merkezi. B-Max Yağ Soğutucu 1. AC, DC veya hidrolik bir motor, fan ve davlumbazdan oluşmaktadır. Bu bileşen, en verimli motor performansını korumak amacıyla araç için yeterli bir soğutma kapasitesine sahip olmalıdır.


Yağ sogutucu patlaması

Bunlara Da Bakabilirsiniz: Klima, Isıtıcı Soğutucu, Sobalar Ve Isıtıcılar, Elektrikli Isıtıcı. Soğuk sıvıyı, yağ soğutucu veya turbo.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.