20 Şubat 2018 Salı

Dc ısıtıcı

Portatif ısıtıcı. Seramik ısıtma elemanlı. Fan hızı ayarlanabiir. Braketi ile her türlü. Konu yanlış yerdeyse affola. Bildiğiniz dc ısıtıcısı varmı?

Kuluçka makinesini ısıtmak için lazım. Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi. NDÜKSİYON ISITICI - ELİ HAVYA TUTAN HERKES YAPABİLİR - Induction heater 12v Dc Devre Şeması.


Akıllı Sıralama. Create New Account. Karavan Oto Aksesuar. Brand DBK EnclosuresWidth 35mmYükseklik 40mm. PTC İzoleli Dalgalanma ısıtma elemanı ısı up hareketli hava için.


Bu model, fazladan dağılma olmaksızın kullanılabilir.

Uygulama : Ana amaçları: hava ısıtıcısı, fırın, ayakkabı kuru ayakkabılar, kurutucular, nem alıcılar, ısıtıcılar. Bende 24V AC bağlanması beklenilen bir Weller kalem havya vardı.


Bunu 24V DC adaptor ile besliyorum. Bu durumda %ısı artışı benim için. Stok Durumu, : Var. Total uzunluğu: 220mm. Her şey ayağına gelsin! Bir Doğan Online Markasıdır. Lider B2B e-ticaret sitesi Turkishexporter. Merhaba Arkadaşlar, DC hakkında pek fazla bilgim yok. Daha önce ısıtıcılarda. Kullanacağım ısıtıcı 12V DC, Watt gücünde. Elde edilen bu DC gerilim daha sonra, bir köprü tipi DC -AC dönüştürücü üzerinden 16. Byt-7-A015-DC-ısıtıcı-sirkülasyon.


DC için basit P = IE olurdu. AC için de P = IE kullanın, ancak RMS değerlerini, volt ve ampermetre üzerinde ölçülen değerleri kullanmalısınız. Isıtıcı basit dirençli. Nominal Voltage (Gerilim), V. GÜNGÖR İKLİMLENDİRME A.

TİCARİ KLİMA TAMİR SERVİSİ KLİMA REZİSTAS ISITICI ROLESİ 12V DC JQX-37F-12-1H. V DC FAST CHARGER -BUJİ ISITICI İÇİN. Karşılaştır Karşılaştır.


Your sipariş bu zaten bu okuyun ve kabul anlamına gelir noktası. Mağaza Rose LM S5. Bilgisayar Sistem Soğutma Parçaları Burada.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.