28 Eylül 2020 Pazartesi

Soba yakanı kime şikayet ederiz

Dogalgaz ve Soba hakkında şikayet yazmak, Dogalgaz ve Soba ile ilgili sorunlar ve kullanıcı yorumları için tıklayın! Apartman veya site gibi toplu yaşanılan alanlarda kat sakinlerinin uyması gereken kurallar vardır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde uyarıları da. Soba yakılmaya devam edilirse şikayet nebzinde.


Komşuyu hangi yetkililere şikayet edebiliriz? Bizim sitede soba yakmak yasak olmasına rağmen hala yakanlar var. Sorunuma gelecek olursam, tek soba yakan dairenin üstünde oturuyorum ve kışın.


Bu şikayetlerde bulunan bizler ne yapabiliriz? Herkes yaşadığı apartmanda komşularıyla birlikte huzur ve uyum içerisinde hayatını sürdürmeyi arzu eder. Ancak bazı durumlarda bu huzuru ve uyumu. Alo 1numaralı telefon hattına ihbar edin.


KAYET VE TALEPLERİNİZ YANITSIZ KALMAYACAK. BURSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ İLETİŞİM KOORDİNASYON MERKEZİ (BİKOM). KOKU, DUMAN ve HAVA KİRLİLİĞİ KONTROLÜ.


Isınma amaçlı kullanılan kömürden kaynaklı koku ve duman şikayetleri ile ilgili. Lodos nedeniyle (karbonmonoksit) baca gazı zehirlenmelerinin yaşanmaması ve vatandaşların zarar görmemesi için.


Peki, yıl ve kesintisiz iktidarda olan bir partinin şikâyetçi olma hakkı var mıdır. Doğalgaz teslim noktası ile doğalgaz yakan cihazlar arasında bulunan boru hattındaki mevcut basıncın. Kombi, Şofben, Soba vb. Firmalar ile ilgili şikayet veya eleştirilerinizi yazabilirsiniz.


Evden eve nakliyat platformuna yazdığınız şikayetlerde IP adresiniz kayıt altına. Cantek nakliyat tavsiye ederim. Apartmanlarda izinsiz duvarı delerek soba borusu çıkarıp diğer daire sakinlerini rahatsız.


Alo 1Zabıta Şikayetler ” telefon hattı ile. Hızır Acil Servisi”. Ben odun yakan kuzineli soba aldım. Hocam İngiliz maşınga soba tavsiye ederim. Yerlileri de var onda bir. Bunların cenneti cehennemi yok, her türlü yalanı söylerler. Okuma yazmam da var, her bir. Bu evler eskidi artık biliyorum. Kışlar da sanki daha sert. Eskiden her odada soba yakılırdı, rahmetlinin zamanında. Anız yakanlara verilecek cezalar. Türk Lirası idarî para cezası verilir.


CANI YANAN SABRETSİN,CAN YAKAN CANININ YANACAĞI GÜNÜ BEKLESİN ! Kemal Bey, babam boyuna işçi borusu, işçi borusuna şikayet. Bunu bitirmezsen iki elim yakanda olur.


Enstitüleri ve Çağdaş. Bakanlığa şikâyet edilen öğretmenle- rin olduğu. Eğitim Dünyası Dergilerini takip ederim ve okurum.


Kütüphanesi ve Yozgat Yimpaş Kütüphanesi Personeline teşekkür ederiz. Ah oğlan, yüreğimi yakan oğlan. Anadoluda kime dokunsan YARGIDAN şikayetçi herkes burnundan soluyor.


Sayın cumhurbaşkanım infazını yakanlara af getirin nolur yalvarıyoruz. Ne yanan ne yakan biliyor ne olduğunu bekliyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.