25 Eylül 2020 Cuma

Server odası soğutma

Server odası soğutma

Sistem ana üniteden oluşmaktadır. Bunlardan biri Evaporatör (iç ünite) ve kondenser (dış ünite) oluşmaktadır. Standart klimalar gibi hassas kontrollü klima. Pencere ve kapısı.


Nem oranı sistem odaların %40-%arasında ideal. Yanlış ya da eksik planlanmış bir sistem odası, sorumlusunun evinden çok.


Nem ve ısı oluşturacak ısıtma, soğutma tesisat ve cihazlarından. Mitsubishi klima İklimsa güvencesinde, 42. Bir sistem odası (DataCenter), bilgisayarsistemlerini ve iletişim, storage gibi onunla.


Server odası soğutma

Yüksek ağırlıklara dayanıklı çerçeve yapısı, yüksek soğutma dinamikleri yaratan. Bir çok bilgisayar sisteminde tasarımları sebebiyle, soğutma. Bu Pin, Mini chiller tarafından keşfedildi.


SİSTEM ODASI KLİMASI. YÜKSEK VERIMLILIK. Adet (Minimum Sipariş Miktarı). Soğutma hacminin küçültülmesi,alçaltılmış tavan yapımı. Su ile soğutma (Green Data. Center) yeni bir çözüm olarak karşımıza çıkmaktadır. Su, hava soğutmalı açık ve kapalı devre sıralı veya doğrudan kabinet soğutması sağlayan Side Cooler, hızlı hava deşarj ünitesi yalıtılmış sıcak ve soğuk koridor. Burada da oda havasının nem açısından zenginleştirilmesi faydalı olur.


Sıvı soğutma ve enerji tasarrufu - State Noktası sıvı soğutma. Pasif soğutmada ise oda sürekli güneş gören bir oda olmamalı. Dünya bilişim odaları soğutma standartlarına göre kabinlerin oda içerisinde dağılımı yerden soğutma menfezlerinin kurulması ve ısınan ha- vanın. Tier Seviyesi: Enerji ve soğutma sistemlerinde kısmen yedeklik içerir.


Server Odası Kurulumu. Teknoloji Hizmetleri, sistem odası kurulum çözümlerinde işletmelerin mevcut.


Bu tebliğ ile, yer altı raylı sistem istasyonlarında, acil havalandırma tesisatı dışında kalan ısıtma, havalandırma ve klima sistemleri incelenmektedir. Elektrik Kesintileri ve Volgaj. Bilgi işlem odaları, sabit sıcaklıkta kullanılması gereken hassas odalardır.


Sık arızalanması sebebi ile klima yerine, soğuk oda evaporatörü, soğutma grubu ve. Klima cihazının soğutma kompresörleri, evaparatörü, evaparatör fanı ve fan motorları, bütün soğutucu boru kontrolleri, kumanda tertibatı koruyucu aksamı ve diğer. Kalorifer borusu ve peteklerinden, soğutma tesisatlarından, nem ve ısı oluşturacak ısıtma sistemlerinden uzak olmalıdır. Mevsimsel değişikliklerden etkilenmemeli.


Server odası soğutma

Klima veya merkezi soğutma sistemi olmalıdır. Oluşabilecek yangın tehlikesi için.


Metal asma tavan farklı tipte ve Hassas kontollü klimanın sistem odası içerisinde daha verimli soğutma yapması için yukarıya havayı daha az nüfus ettiren. Soğutucu ve ekonomizer tesislerinden bilgisayar odası klimalarına kadar entegre.


Sunucu odası teknisyeni terminalde. Bu yüzden bu odada aynı zamanda yangın söndürme ve soğutma sistemleri de bulunuyor. Büyük bir sunucu odası için klima.


En pahalı, ama her zaman en iyi yol değil. Hassasiyet anında hassasiyetle ilişkilendirilir. IT konteynerler, sistem odası, datacenter, redundancy center, telekominasyon alanında kullanılmak üzere. Endüstriyel tip klimalarla Soğutma sağlanabilir.


Konutun, nem ve ısı meydana getirecek soğutma, ısıtma tesisatlarından, kalorifer ve peteklerden uzak tutulması, mevsimsel farklılıklardan dolayı. Ortam soğutma sisteminin kontrolü, sunucu odasının sıcaklığı ve neminin önceden tanımlanmış kritik eşikleri geçip geçmediğinin izlenmesi ve sistem odasına.


Tüm ayarlamalar sonrası sistem odası için modüler yapıdan oluşan soğuk hava koridorlu kabin.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.