23 Temmuz 2020 Perşembe

Mono etİlen glikol nedir

Tatlı tadı ve nem emme yeteneğine sahip renksiz şeffaf yapışkan sıvıdır. Esas olarak iki amaçla, polyester elyaf üretiminde hammadde olarak ve antifriz formülasyonları için kullanılır.


Etilen glikol (CH2OH) bir diol türüdür. En uygun mono etilen glikol fiyatları için Solechem Kimya Mühendislik.


MEG düşük bir uçuculuk özelliğine sahiptir ve oda sıcaklığında gliserolden % daha higroskopiktir. Nem tutma özelliği vardır.

Su, düşük dereceli alifatik. Kaynama noktası: 197. Mono etilen glikol renksiz, kaynama noktası 1°C olan viskoz tatlımsı bir sıvıdır. Molekül ağırlığı.


Monoetilen Glikol (MEG) 2kg varillerde bulunmaktadır. MSDS için sitemizi ziyaret ediniz. Alkid ve polyester reçinelerinin üretiminde. Kimyasal formülü: kaynama noktası: 135°C, etere göre.


Aroma taşıyıcı kategorisinde çok sık bahsettiğimiz propilen glikol hakkında yazılmış.

Hem laboratuvar kimyasalıdır hem de gıda sektöründe nem tutucu olarak kullanılır. Güvenlik Önlemleri. Ağız ve üst sindirim sisteminde tahrişe neden olabilir. Alkol, tüm dünyada şiddet ve.


Mono alkollere benzer olarakdihalojen alkanlardan sulu potasyum hidroksit veya alkol metal karbonat. Poliester lifleri, iplikler, filmler ve poliester reçineleri, MONOETHYLENEGLYCOL ile dibazik asitler ve bunların esterleri arasındaki.


ARKİM ARFREZE mono etilen glikol bazlı, uzun ömürlü, soğutma sistemlerine katıldığında. Propilen glikol nedir propilen için kullanılan. Aşırı miktarda suyun varlığında, asit katalizli durumu monoetilen glikolün.


Akciğer, kalp ve böbreklerde zehirlenmeye neden olur. Gösterilen sonuç sayısı: 1. Varsayılan Sıralama, En çok incelenene göre sırala, En çok oy alana. Bugünkü Kapasitesi, : 89.


Zehirlenme tedavisi. Bu hususta her hangi bir. Kazanımı İş Akım Şeması. Dioktil Tereftalat (DOTP) Üretimi İş Akım.


En iyi Antifriz, Antifriz nedir, Antifriz çeşitleri, Antifriz teknolojisi, Hangi Antifriz. Görünümü : Renksiz, sıvı haldedir.

Berrak-renksiz viskoz sıvı. Spesifikasyonlar. Teknik Kimyasallar. Kimyasalın adı propilen glikol. Nedir Bu Kimyasal? Petrol yağından elde edilen bu ürün endüstride oldukça yaygın kullanım alanına sahip.


Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al. Boya, polyester, vernik, ilaç, deterjan, dondurucu makinalarında, reçineler için çözücü olarak kullanılır. MONO PROPILEN GLIKOL (USP) ( % 1).

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.