15 Nisan 2020 Çarşamba

Vosmer gazİemİr

Radyatörünüzün askılık mesafelerini radyatörünüzün kenarlarından ölçün ve duvar üzerinde yerlerini işaretleyin. Konsol için, işaretlediğiniz yerleri bir. Dübel yerlerinin duvardaki.


Vosmer gazİemİr

Montaj işlemleri. Vida, yapıştırıcı ve montaj gerektirmez. Standart radyatörlerde kullanabileceğiniz kurulumu basit ve pratik bir üründür. Oda ısısının kaybını engeller.


Gaziosmanpaşa içinde, ikinci el satılık Radyatör petek ayağı (sıfır) Rayyatör montaj askısı (sıfır) - Murat M tarafından Gaziosmanpaşa içinde paylaşıl. Güncellenmiştir. TAKSİT SEÇENEKLERİ. H ( petek boy), 4mm, 5mm, 6mm, 7mm, 8mm, 9mm.


PAKET : adet askılık, adet M8xtrifon vida, adet Ødübel. Yukarıda da bahsettiğimiz üzere petek çamaşır askısı parçadan oluşur. Askı aparatları ve dübeller.


Birisi peteğe takılacak montaj. Kurulumu kolay vida, yapıştırıcı, montaj. Panel Radyatörler. Derece Rotasyon Masaüstü Standı Desteği VESA Standart TV askısı.


Diğer tip duvar askıları ve ayaklar istek üzerine temin edilebilir). Nakliye sırasında ve depolamada uzun süreli. Duvarda askı sacı üzerinde radyatörün alt kenarın.


KOMBİ PETEK DOĞALGAZ MONTAJ İŞÇİLİK (ALT YAPINIZI HAZIR İSE). Favorilere Ekle. Kalite Zamak Döküm Malzemeden Üretilmiştir. RADYATÖR AKSESUARLARI ve MONTAJ MALZEMELERİ.


Isıtıcı asma işlemi öncesinde radyatör konsolu ya da askı köşebendi duvara monte edilir ve ısıtıcının yeri hazırlanır. Elektrikli Mum Bağlama Adaptörü. Makara Takma Askısı. Sipariş, Sipariş verilirken dübel, vida, körtapa ve purjör tapadan oluşan montaj setiyle beraber verilmelidir.


Vosmer gazİemİr

Kapı Peteği mi arıyorsunuz? NASIL UYGULANIR? Havlupan Havlu ve Bornoz Askısı H03. Bu sağlam raf, bir havlu askısı, depolama veya ekranınızı düzenlemek için yerden.


Vosmer gazİemİr

Ev veya ofisinizde, nesnelerin tesa çift taraflı bantları ve askıları ile hızlı bir şekilde monte edebilirsiniz. Petek Tavan işleriniz titizlikle yapılır. Dekorasyon bizden sorulur!


Temel peteği ve balmumunu çerçeve teline yapıştırır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.