15 Nisan 2020 Çarşamba

Kiturami kombi arıza kodları

Kiturami kombi arıza kodları

Misal cihazın suyu yok ise ekranda. Yedek parça ve teknik servis hizmetleri için bizimle güvenle iletişime geçebilirsiniz. Evde Petek Temizleme Nasıl Yapılır. Apartmanda sadece.


Kiturami kombi arıza kodları

Kiturami kombiyi yıldır kullanıyorum gürültüsü hariç memnunum? Cihazının ateşlemeye çalışıyor ama maalesef ateşleme başarısız olmakta. Yetkili servis çağırınız.


Kiturami kombi arıza kodları

Bu arıza için defa servis çağırdım parça değiştiriyorlar ama olmuyor. Garanti kapsamındaki kombi için servis. Fakat kombimiz eror arızası verıyor yaklaşık aydır. Ama bu markanın.


Alarko Serena Servisi Tarafından Müdahale Gerekir. Bu bölümde kombi arıza kodları ve işaretlerini bulabilirsiniz. Tamiri yapılan her kart test cihazımız ile testi yapıldıktan sonra kombi kullanıcısına teslim edilmektedir. Her türlü sorun ve arızalar da size hizmet vermekten memnuniyet duyarız.


KOMBİ ARIZA KODLARI. Kontrol ettiniz ve hala sorun devam ediyorsa kombinin hata kodunu destek. SE ARIZALI BAŞKA PARÇA VARDIR VEYA ARIZA BAŞKA BİR YERDEDİR. Tüm bu hizmetlerimiz yıl garantilidir.


Kombi Fan Probu. Kiturami Markalı kombi cihazlarınıza teknik servis olarak arıza onarım ve bakım hizmeti vermekte olan firmamız İstanbul avrupa yakası bütün ilçelerinde. Ntc Sensör Elektronik Kart Tarafından Algılanamıyor. Hata kodları ve onarım nasıl birbirine bağlıdır?


Earızası kombi içinde su olmadığını ve 1. Eateşleme arızası : ilk başta resetleme 3kez yapılır. Baca yerinden çıkmış ise kombi ekranında hata kodu görünür bu kodlar genel olarak şunlardır.


E03-E01-F1-F02-C4-E14-Ehatası. Kiturami Co Ltd】 is a buyer company in south korea, page provides contact, import date and procurement requirements, import trend.


Arıza kodları ve giderilmesi arızanın. Sıcak su vermeyen kombide bir takım kontrollerin yapılması gerekiyor. Hata Kodları : Ateşleme eksikliğinin nedenleri - hata kodu "01". A AİRFEL ECOFEL ARIZA KODLARI Kırmızı led sürekli yanma :Ateşleme veya.


Sorunun Çözümlenmesi İçin Sensor Değişimi Gerekmektedir. Tıkla, en ucuz kiturami kombi seçenekleri uygun fiyatlarla ayağına gelsin.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.