2 Eylül 2019 Pazartesi

Eca kombi 24 kw

TLfiyat varDetaylar. Evet, tüm kombi grubu ürünlerinde dirsek ve bacadan oluşan baca seti dahildir. Kapasite, kW - 20. Baca tipi, Hermetik. Eşanjör, Çift eşanjörlü. Bu ürün markabion tarafından gönderilecektir. GENEL ÖZELLİKLER. Farklı kapasite seçenekleri için tıklayınız. Toplam sayfa içerisinde 1. Servis geldiği zaman kombinin takılı ve her şeyin hazır olması. Kıyaslama Listeme Ekle! Diğer kombi de ise sadece 24kw güç seçeneği vardır. Mağazaya Soru Sor.


Kombi gücü olarak E. Bireysel tip evlerde, iş yerleri ve ofislerde, kw için net alanı 0- 1molan. Yoğuşmalı kombiler, hermetik kombiler, klimalar, havlupanlar, panel radyatörleri güvenle alabileceğiniz adres. Sessiz çalışma (dB).


Eca kombi 24 kw

ErP - A enerji verimlilik sınıfı (ErP yönetmeliğine uygun). Minimal boyutları ile. ErP A enerji verimlilik sınıfı. Turkiyenin Eca firmasinin kombileri satilir. Seher ici catdirilma pusuzdur. Tesisatı ve kombiyi koruma altına alan otomatik By-Pass sistemi. Donmaya karşı koruma. Kargo Ücreti : TL. Yakıt Türü Doğalgaz. A Proteus Premix kw. Enerji Sınıfı A. Verimlilik % 102. Boyut Yx Gx DCM. Model, : Proteus Premix 24. Garanti, : Yıl. RÜN ÖZELLİKLERİ.


Eca kombi 24 kw

Montajı Yapılırken Alınması Gereken Ürünler Aşağıdaki gibidir. Başar Altan Mühendislik olarak kombi alışverişlerinizde İstanbul Anadolu. Stok Kodu: ECA PHPR24. Satış Fiyatı: 847.


Perakende KK: 4. Eca proteus premix yoğuşmalı kombi ise 24kw. Kampanya ve yeniliklerden haberdar olmak için e-bültenimize kayıt olun. Ar-Ge bölümü tarafından geliştirilen, enerji yönetmeliğine uygun olarak üretilen Proteus Premix kombi, üstün teknolojileri. ECA CALORA PREMİX TAM YOĞUŞMALI KOMBİ YIL -AY GARANTİ SÜRESİNE SAHİPTİR.


ECA KOMBİ DEĞİŞİM KAMPANYASI. Yoğuşmalı, yoğuşmasız gibi farklı seçenekleri bulunan modeller ve en uygun kombi fiyatları koctas. Hediye verilecek demo kombi kampanyası.


Eca kombi 24 kw

FERROLİ VADELİ KOMBİ KAMPANYASI.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.