1 Mart 2018 Perşembe

R22 gaz özellikleri

Ata sanayi sitesinde Çidan Oto Elektrik Yedek Parça Mağazasında bulabilirsiniz. Yetkili Servisleri listesi ve Yetkili Servis adresleri için sayfamızı ziyaret edin. Varta Akü ve İnci Akü Bayi. Alışverişe başla.


IMMER BESSER" Marka vaadlerimiz. Televizyon, akıllı telefon, beyaz eşya, klima, monitör, projektör ve daha birçok teknoloji ürünlerini keşfedin.

Bosch yetkili servis ve bayileri listesi, Bosch servis çağır, en yakın yetkili servis. Bosch Servis Noktası: İzmir genelinde bosch marka ürünler için uzman teknik. Web sitesine özel avantajları hemen inceleyin.


Teknik servis elemanlarımız tüm. GAZ Soğutucu ( R), bir HCFC olarak konut iklimlendirme, soğutma ve diğer soğutma uygulamaları dahil geniş bir uygulama alanı sağlayan özelliklere.


RSoğutucu Gaz çoğunlukla klima sanayi dolabı, endüstriyel araba, soğutma özelliğine sahiptir. Gaz Markaları : Refrigerant.


Bu çalışmada, özellikle soğuk depoculukta ve iklimlendirme sistemlerinde oldukça.

HCFC (hidrokloroflorokarbon) gazların da kullanımı önce. Soğutucu akışkanın çalışma durumuna ve şartlara göre bazı özellikleri daha önemli olur. R, derin soğutma uygu. Teorik termodinamik özellikleri Rkadar iyi değildir.


Ancak ısı transfer özelliği oldukça iyidir. R– R410A dönüşümünde sistemin yeniden dizayn edilmesi.


Rkonut ve ticari iklimlendirme, soğutma, soğutucular, oda iklimlendirme, nakliye soğutma ve diğer. ZELLİKLER VE PERFORMANS. Mobil iklimlendirme. Küresel Isınma Potansiyeli (GWP ): 430.


Bir tek sunu anliyorumki eger yil sonra Rli klimaya gaz gerekirse. Rnin R410a ya gore ozellikle yuksek sicaklikli iklimlerde daha. R-yerine bu gaz lardan herhangi birinin sisteme alınabilmesi için sistem boru.


Dünyada en çok tercih edilen Klima Gazlarının (Soğutucu Gaz ) teknik bilgileri ve fiyatları. R134a çok yüksek bir su emilimine sahiptir.


R4a Soğutucu Gaz ( RGaz Alternatifi ), 1kg orijinal tüp, en uygun fiyatlarla anında stoktan. RGaz Fiyatı Fiyatları - RGaz Fiyatı Özellikleri ve Modelleri Cimride!


Termodinamik özellikleri Rkadar iyi olamasa da ısı transferi özelliği oldukça iyidir.

R1Amonyak kullanımının uygun olmadığı düşük. Gaz Hortumu RUzun 180cm 3-Adet en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11. Isı İletim Katsayısı. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.


Zehirlilik Özelliği (TLV). Alt Alevlenme Smiri (LFL). Sıvılaştırılmış Gaz. Eter Gibi (Hafif). Rsoğutucu akışkanı için Martin-Hou denklemi ideal gaz özgül ısı.


Rdönüşümünde hidrokarbonların ve amonyağın önemli bir rol oynadığı. R410A gaz, Rgazının yasaklanmasıyla birlikte klimalar başta olmak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.