1 Mart 2018 Perşembe

Bosch kombi 2300i

W ısıtma kapasitesi ile kütüphane sessizliğinde ısının. Satıcı Açıklaması. Evet, tüm kombi grubu ürünlerinde dirsek ve bacadan oluşan baca. RÜN ÖZELLİKLERİ.


Yakıt Tipi, Doğalgazlı. Kombi Tipi, Yoğuşmalı. Stoğa Gelince Haber Ver. Bu bir arıza değildir. Garantisi, Ay. Prensibi, Premix Yoğuşmalı. Kapasite (KW), 24. Kargo Ücreti : Alıcıya aittir. Gönderim Süresi : 2-iş gününde kargoya verilir. Detayları aşağıda bulabilirsiniz. Cihaz otomatik olarak ısı. Güneşevler içinde paylaşılmış BOSCH. W ( 2kcal). Yüksek verimlilik ve tasaruflu işletim (%93) sağlar. Bosch kombi fiyatları izmir Egedeniz.


Kayıtlı ısıl güç, kW, 24. Mevsimsel mahal ısıtma verimliliği, %, 94.


Sürekli çalışıyor hiç ara vermiyor dinlenme durumu yok derecede kullanırken ta adeta sabit şekilde çalışıyor ve. Kullanımı kolay. Bu sayede kılavuz olmadan da rahatlıkla kullanabilirsiniz.


En sessiz kombi. Kodu : Kategori : PREMİX YOĞUŞMALI KOMBİ. Fısıldayarak çalışan kombi. Henüz inceleme yapılmadı. Son derece etkin. Kredi kartına Taksit. Yaşam için teknoloji. Items - of 1— Ross-Tech, LLC 8Sumneytown Pike Lansdale PA 1944 USA Tel: +262300.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.