20 Şubat 2017 Pazartesi

Evco evkb21 fiyat

Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın. EVCO EVKB DIJITAL TERMOSTAT. EVKBEVKB21N7VCFXXmodel arızası parametre sensör ayarları modeli fiyatı bağlantı şeması. KDV Dahil : ₺2459.


Parametrelerin bulunduğu menüye giriş. Aklımdakiler listesine ekle. Fiyatı düşünce bildir. Hala satılık mı?


Sanayi buzdolaplarında kullanılan digital termostat çeşitlerinden biri olan evco ( evkb ) marka digital. Evco Evkb Dijital Termostat. Tüm beyaz eşya ve küçük ev aletleri yedek parça ve aksesuarlarını, en uygun fiyat ve en iyi kalite ile satıyoruz. Amp switching capacity.


Uyumlu Marka UNIVERSAL. Ek Dosyaları İndir. TEK PROP DİGİTAL TERMOSTAT. Slm arkadaşlar Elimde evkbdijital termostat var ama ayarlamasını bilmiyorum.


Dijital termostat çeşitleri, dijital termostat fiyatları, dijital termostat avrupa yakası, dijital. Uygun fiyatlar ile her şey ayağına gelsin.


Bekletme defrostlu dijital termostat (Çift izolasyonlu Su geçirmez sensörlü). Oranı : %İndirim. Termostat Mikracontroller ile tasarlanmiş ayarlanabilir zaman oransal kontrol yapabilen çift kontakli dijital.


To purchase please contact us. Prohibition signs Do not step on this surface Safety sign, Clear Shelf. Satış fiyatı 38TL. Suitable for various makes and models of refrigeration.


Buzdolabı termostat fiyat avantajını yakala. Henüz Yorum Yazılmamış. EVKBsoğutma sistemleri için tasarlanmış dijital termostattır. Cihaz artı derecelerde.


Condition:: New: MPN: : EVKB N, Brand.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.