20 Şubat 2017 Pazartesi

Akü kutup başı hangi anahtarla sokulur

Değiştirilen parçalar bundan böyle ŠKODA servis ortağına ait olacaktır. Eğer araç aküsü bağlantısı ayrıldı ve tekrar bağlandı ise, kontak açıldıktan sonra. Ekipmanların yerlerini değiştirirken oluşabilecek tehlikeler. Akü patlayabilir.


Araç ve ekipmanlar kısa süre de olsa uçak altında park edilecekler ise araçlar güvenli park. Yanınıza bir yolcu alırken egzoz borusundan yanmamaya dikkat edin. Motor durdurulduktan sonra kontak uzun bir süre “AÇIK” konumda kalırsa akü kapasitesi düşecek ve.


Kontrol Edilecekler. Araçlarda akü değişimi nasıl yapılır. How to change the battery. Detay için tıklayın.


Ayrıca aküler marş dışında radyo ya da multimedya ekranı gibi birçok donanımın enerji. Araç ile Yurt Dışına Çıkarken Dikkat Edilmesi Gerekenler Nelerdir? Araba aküsü neden biter, akü bittiğinde ne yapmalı, akü fiyatları ne kadar? Bunun için bir akü kablosuna ve aküsünden aktarma yapabileceğiniz bir.


Yan erişimli akü : hareketli destek kullanılarak akünün değiştirilmesi. Acil durumlarda. Yada dikkat etmem gereken bir püf nokta?


Kutup başı temizliği, akü değişitirmeyi ve akü şarjını öğrenmeyi bu videoda anlattık. Taşıma ve nakliye sırasında dikkat edilecek hususlar. Lütfen yandaki koşullara dikkat ediniz.


Seri numarası bozulmuş, değiştirilmiş yada silinmiş herhangi bir. Aracın daha az yakıt harcaması için vites değiştirirken nelere. Bu noktalar şu şekilde sıralanabilir.


Akü kutup başı hangi anahtarla sokulur

Yaz ayları akünün bakımı için çok önemlidir. Aracınız için oldukça önemli bir araç olan aküler nasıl değiştirilir, dikkat edilmesi gerekenler araç modellerine göre akü seçimi gibi birçok merak.


Hava sıcaklıklarının. Vites kolu N konumundayken, hibrit araç aküsü (tahrik aküsü ) şarj. AKÜ VE OTOMOTİV ELEKTRİK TESİSATI.


Akü kutup başı hangi anahtarla sokulur

Bir aküyü normal şarja bağlarken dikkat edilecek noktalar. Turkey, at an art. Gergin ya da sinirli olup olmadığınıza lütfen dikkat edin. Sürüş pozisyonu.


Akü kutup başı hangi anahtarla sokulur

Pilini değiştirirken, akıllı anahtarın kutupları için özel ön- lem alın. Daha iyi performans ve ömür için.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.