20 Ekim 2016 Perşembe

Sanayi tİpİ üflemeli soba

Arican demir ve endustriyel mutfak ürunleri. TARAFLI SANAYİ TİPİ FANLI SOBA. Sobalarımız sıcak hava üflemeli olup fanlıdır. Kompakt yapıları ve elektriğe bağlanıp direk çalıştırılabilme özellikleri sayesinde Her tür mekanda rahat ve efektif.


Endüstriyel Soba ve ısıtıcılar, fanlı soba ve ısıtıcılar, elektrikli soba ve ısıtıcılar yüksek kalite ve standartlarda üretilmektedir. Diğer sulu tip ısıtma sistemlerine nazaran daha çabuk ve verimli ısıtma sağlar.

Stok Durumu, Stokta. SOBAMIZ SANAYİ TİPİ SICAK HAVA ÜFLEMELİ FANLI YÖNE KUVVETLİ ÜFLEMELİDİR. SALYANGOZ FANLI OLUP 5MALANI ISITABILACEK. Büro, atölye, fabrika, restorant ve kafeterya gibi mekanların ısıtılması.


V 9KW Spiral Kanatlı Rezistans. En(Çap) :35cm x Boy:35cm x Yükseklik(H):40cm. Endüstriyel Tip IR Isıtıcılar, fabrika ısıtma, cami ısıtma, endüstriyel ısıtıcı, Dış Mekan.


Evo-Tech sanayi tipi endüstriyel elektrikli fanlı ısıtıcı çeşitleri, Yüksek kaliteli, yüksek performanslı evo serisi elektrikli mobil ısıtıcı modelleri ve.

Herkules 33Kw Çelik Gaz Üflemeli Isıtıcı. Hava kendi kendine değil, fan yardımı ile ortama dağıtıldığından verim en üst düzeyde sağlanır. ENDÜSTRİYEL TASARIM TESCİL BELGEMİZ endustriyel tasarim. Detaylı bilgi ve soba fiyatlarımız için bizi hemen arayın.


GAZLI VE KÖMÜRLÜ FANLI SOBA ÇEŞİTLERİKategoriler. Sanayi Tipi Duvar Vantilatörü. Sobamız sanayi tipi sıcak hava üflemeli fanlı soba olup yöne kuvvetli üflemelidir.


Dört yöne üflemeli sistem sayesinde kısa sürede. Aynı zamanda tüplü, petekli, şömine, kuzine, uyuyan ve fanlı soba gibi farklı seçeneklere sahip bu ürünler, her mekanın dekorasyonuna uyum ve sıcaklık katar. Isıtürk rezistans, yeni rezistans projeleriyle. SANAYİ TİPİ ELEKTRİKLİ FANLI ISITICILAR, TAŞINABİLİR ELEKTRİKLİ ÜFLEMELİ ISITICI ÇEŞİTLERİ, elektrikli ısıtıcı, fanlı ısıtıcı, portatif ısıtıcı, sanayi tipi ısıtıcı.


FANLI SOBA, fanlı soba, üflemeli soba, sera sobası,talaş sobası,ekonomik soba, stokerli kat kaloriferi,fabrika sobası,talaş yakıtlı kalorifer,enerji tasarrufu,otomatik. UFO elektrikli fanlı ısıtıcı ve soba çeşitlerinde en uygun fiyat ve orijinal ürün garantisi ile satın almak için tıklayınız. Geniş bir seçenek yelpazesi sunduğumuz sitemiz içerisinde sanayi tipi fanlı soba modelleri de bulunmaktadır.


Isıtıcının kullanılacağı durumlar belirlenip, buna uygun bir ısıtıcı tipi seçildikten sonra, ürünlerin ısı üretim gücü, ısıtma alanı, enerji tüketimi ve örneğin fanlı bir ısıtıcı. Seçiniz, Hava Üflemeli, Sıcak Su (Radyatör).


LIDYA (KW) SULU. LÇER FANLI TURBO SOBA.

Soba fiyatları ve soba modelleri GittiGidiyor'da! Isınma çözümü arayanlara en kaliteli soba modelleri %30'a varan indirimlerle! Serada Soba Denememiz. Aldığımız sonuçlar oldukça iyi.


Fanlı Çorum Sobası. Barbekü, radyatör, soba, yakıt kazanı, katı yakıtlı soba ve daha fazla ürün. Pelet Sobası Blown Pellet Stove. FABRİKAMIZ, KAYSERİ ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİNDE FAALİYET GÖSTERMEKTE VE BÜTÜN ÜRÜN.


Termostat Çeşitleri.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.