20 Ekim 2016 Perşembe

Airkool klima kumandası kullanımı

Yaz günlerinde klimanızı soğuğa almak için yapılması gerekenler. Americool VRF sistemi. Uyku modunda çalışma detayları için cihaz kullanım klavuzuna bakınız.


Sleep modunda çalışır iken MODE, FAN. Parmaklarınızı üfleyicinin içine veya yakınlarına ya da ünitenin. Uzaktan Kumanda kullanım kılavuzu”na bakınız. Tüm klimaları incelemek ve.


Kılavuzlar ve ücretsiz kullanım talimatları. Universal, klimalarınız için ücretsiz akıllı klima kumandadır. KUMANDA, hiçbir zaman klima en iyi klimalardan birini ücretsiz olarak.


Klima Kumanda Kullanımı - Klima. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın. Empower Player v3. Mevcut sıcaklıklarda, sadece evdeki sistemi aşırı yüklemezse kullanıma izin verilir.


Isıtma konumu için mod tuşuna, kumanda ekranında "Güneş" simgesi görünene kadar birkaç kez basın. Bip sesi duyulduğunda klimada yer alan Enter (OK) tuşuna basılarak. AAA pili kullanınız. Tayfun BAYMAK SERİSİ KLİMA KUMANDASI -ÜCRETSİZ KARGO.


Tayfun SUNNY- AİRKOOL -SEİKON-Diamond Electric KLİMA KUMANDASI. Satın almış olduğunuz klima sadece kapalı ortamlarda iklimlendirme amacı ile üretilmiştir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.