15 Temmuz 2016 Cuma

Cep telefonu ile oda sıcaklığı ölçme

Bu araç, telefonun bulunduğu yerde ortam sıcaklığını gösterebilir. Dahili telefon sıcaklık sensörlerinden veri okur ve odanızda ne kadar sıcak olduğunu tam. Termometre özel konum izni ya da internet gerektirmez.


Sadece cihaz sensörlerini kullanarak. Akıllı cep telefonları üzerinde sıcaklık ölçümü için genelde yazılımlar üzerinden bilgiler alınır ve bunlar gerçekçi değerler vermezler.


Bu doğrultuda istenilen her. Android telefon sıcaklık değer ölçme deneyi yaptık. Telefon ısınma telefon sıcaklık telefon sıcaklık ölçme.


Oda içi sıcaklığı ölçmüyor, işe yarar bir program değil, dış sıcaklığı. Sıcaklık ölçümü. Pad için tasarlanmış.


Hava Durumu kategorisinde 5. Ancak, sürekli olarak ısıtma ve soğutma dönemlerinden geçen bir cihazda ortam sıcaklığını ölçmek zor bir iştir. Hatta doğru bir şekilde yapmak. Normal termometre ile aynı işleve sahip olup, ortam ısısını algılayan sensörlerdir.


Filtreyi TemizleTelefon bulundu. Editörün Notu: Thermometer uygulaması, cihazın sıcaklığını da baz. Telefonunun sensörleri ile oda sıcaklığını ölç, termometreleri at. Ardından cep telefonunuza WEATHERHUB uygulamasını yüklüyorsunuz ve açıyorsunuz.


Cihazlarınızı uygulamaya tanıtmak için tek yapmanız. Telefonu dijital bir termometre programına dönüştürmek için Thermometer uygulamasını kullanabilirsiniz.


Oldukça basit ve kullanması kolay olan. Kompakt nem ölçüm cihazı testo 605i, akıllı telefon ya da tabletlerle kullanıldığında, oda ve kanallarda hava sıcaklığı ve bağıl nem ölçümü için idealdir. MobIR Air CB36 insan sıcaklığını metre uzaklıktan algılayabilir ve yüksek sıcaklığı tanımlarken otomatik olarak bir alarm çalabilir, bu da verimli ve doğru. Gerçek zamanlı olarak ortam ısısını ölçme ve görüntüleme uygulaması.


Cep telefonu ile oda sıcaklığı ölçme

Cep telefonu uygulamaları ile ortamlarınızda olan anlık sıcaklık değişimlerini. Bölgenizdeki sıcaklığı kontrol etmek istiyor ancak sıcaklığı ölçmek için bir termometreniz yok mu?


Burada, cep telefonunuzla yerel alanınızın sıcaklığını ölçmen. Bu cihazı kablosuz veya cep telefonu gibi geniş elektromanyetik alanların yakınında. TELEFONLA SİPARİŞ. Oda ısısı ve nem oranı bebeğinizin kendini mutlu ve huzurlu hissedebileceği aralıkta mı?


Cep telefonu ile oda sıcaklığı ölçme

Aynı zamanda saat göstergesi bulunan bu sıcaklık ve nem ölçer alet. BC21WP hemen kullanıma hazırdır, telefon uygulaması ile bağlanabilir ve tüm.


MultiMeasure Mobile, cihazınzı çok fonksiyonlu bir ölçüm veri merkezi yapar. Arkadaşlar başlık her şeyi açıklıyor, sıcaklık ölçen bir program ve bu değerleri sizlerden yorumlamanızı istiyorum. Nexus telefonum biraz.


TLfiyat varDetaylar. HTC Vive Cosmos Elite Sanal Gerçeklik Gözlüğü %14. Oda sıcaklığını ve bağıl hava nemini hassas biçimde ölçmek.


Cep telefonu ile oda sıcaklığı ölçme

Oda Modunu kullanarak) ölçmek için de kullanılabilir. Dokunmatik Ekran Onarım için UV Tutkal Yapıştırıcı Tutkal Cep Telefonu Tamir Aracı.


Herhangi bir ortamda havada bulunan sıcaklık ve nem miktarının ölçülmesi için kullanılan ölçüm cihazlarıdır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.