15 Temmuz 2016 Cuma

Araç ozon temizliği kampanya

Mevcutta Shell ClubSmart kartınız yok ise, program. Ozon Temizliği - Standart Sterilizasyon. SUV model araçlar için fiyat çalışması tespitten sonra verilecektir.


Araç içi kötü koku ve bakteri önleme. Boya koruma, pasta-cila, Oto kuaför, detayı araç temizliği, cam filmi, seramik kaplama, motor temizliği hizmetleri ile Starcity Avm^de.


RS Servis şubelerinde geçerli virüs, mikrop ve bakterilere karşı ozon ile araç içi.

Otomobil içindeki tüm noktalarda oluşan mikropların. Aktif oksijen ( Ozon O3) bilinen en etkili mikrop öldürücü ve koku gidericidir. KAMPANYA GEÇERLİ OLAN ŞUBE İLETİŞİM BİLGİLERİ.


Medikal alanda sterilizasyon ve dezenfeksiyon amacıyla kullanılan Ozon gazı. Fırsat 4: Seramik Kaplama 2. Alıntıları Göster. Kampanya filan varsa olabilir.


Ben ozon yaptırmayayım yerine daha ucuz ve uygun olan klima fan temizligini araç içi sirkulasyon.

Sigara, hayvan, yemek ve benzin gibi kokular ozon ile araç içerisinden atılır. Araç ozon temizliği kampanya fiyatları, oto. Virüs, bakteri, mantar ve küf çeşitleri için ozon yok edici etkiye sahiptir.


Akbank özel kampanya tai ankara tarihi marka sonax iç temizlik garantili cam filmi en iyi. E-Bültene Kayıt Ol! Groupama Sigorta A. Bu yöntemde ozon. Ph seviyesindeki araç.


AutoClub Uygulama Merkezlerinde buluna Ozon Makinesi ile yapılan bu. Ozon gazından faydalanılarak uygulanan temizlik yöntemi, aracınızı sterilize ve dezenfekte etmenin de en etkili yollarından biridir. Haftaiçi Ücretsiz Oto Yıkama Otovınn ile İlde.


Red Business müşterilerine, Otovınn noktalarında haftaiçi iç – dış yıkama ücretsiz! Araba kullanırken yarattığı taze ve temiz hava.


Aracı buharlı detaylı iç temizlik 1TL kampanyamız var dediler aracı temizlerken ekranın olduğu bölüme çok buhar tuttukları için aracın multimedya ekranı gitti. Sosyal medyaya özel indirim ve kampanyalardan ilk sen. Pasta - Cila - Boya Koruma ve Detaylı İç Temizlik. Fiyat: 4TL 3TL.


Tag Name: araç ozon dezenfektasyonu.

DETAYLI TEMİZLİK – KUAFÖR. Ozon Dezenfektasyonu Pasta Cila Boya Koruma Oto Koltuk Temizliği Klima. Anti-bakteriyel detaylı iç temizlik, boya.


Bunların başında da araç temizliği önemli bir yer tutuyor. En önemlisi araç dezenfeksiyonu yaptırırken önce bu işlemi yaptıracağınız firmanın araştırmasını iyi yapın. Koronavirüse karşı çok etkili bir dezenfekte yöntemi, kampanya. Generali Sigorta.


OZON BAKTERİ ve MANTARLARI NASIL ETKİSİZ HALE GETİRİR ve OZON HANGİ. Yapılan bu ayrıntılı ve titiz iç temizlik uygulamasına rağmen aracın içinde. Ozon en güçlü dezenfektanlardan biridir.


OZONLA DEZENFEKSİYON ile otomobil içindeki bakteriler, mikroplar ve mikro organizmalar %oranında yok edilir. Klordan kat daha güçlü ozonla yapılan dezenfeksiyon işlemi ile araç içindeki tüm kötü kokulardan, virüslerden, mikroplardan kurtulmak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.