6 Aralık 2021 Pazartesi

Yağlama sistemi çeşitleri

Yağlamanın Görevleri ve Çeşitleri. Motor yağı, vücudumuzdaki kana benzer. Bütün sistemleri besleyen ve ömrünü uzatan motorun yaşam sıvısıdır.


Motorun en önemli sistemlerinden olan yağlama. Yag kuralları ve yaglama çeşitleri. Bunun için bir yağ pompası takılmıştır. Yağ hattında basınç oluşturur.


Başlıca motor yağlama çeşitleri şunlardır: 1. Damlama ile yağlama. Fitilli yağlama. Banyolu yağlama. Aşınmadan dolayı oluşan pislikleri temizlemektir. El ile yağlama. Bu çeşit yağlama sistemi otomobil motorlarında eskiden kullanılan en basit bir yağlama sistemidir. Tüm yağlama yağları, metal yüzeyler üzerine yayılacak ve ona yapışacak. Modern gemilerin bircogu buyuk merkezi hidrolik sistemleri ile donatilmislardir. En basit şekilde ifade etmek gerekirse motor.


Sistem ince bir yağ ile temizlenmeli ve kısa bir süre sistemi zorlamadan çalıştırılmalı. Pressol Havalı Varilden Yağ Aktarma Pompası. Teknik Bilgiler. Aşağıda ana başlıkları ile yağlamanın faydaları ve çeşitleri ile ilgili genel.


Tüm yağ ve gres çeşitlerini dağıtmak için çok sayıda çıkış. En gelişmiş ve hassas izleme ile kapsamlı sistem arıza tespitinin yanı sıra yağlama noktasında arıza.


SYSTEM tek noktadan otomatik yağlayıcı için doldurma seti olarak. Yağdanlık ürün çeşitleri, yağ ve diğer. Related Knowledge Base Posts. YAĞLAMA SİSTEMLERİ.


No related posts found ! Motorcuya para vermek istemiyorsan yağcıya vereceksin! Deniz motorlarındaki yağlanma sistemi karadakilerden çok farklı değildir. Bir yağ pompası, yağı.


Muhabbet Kuşları Neden Kusar ? Kirliliği Çeşitleri Nelerdir? Jeneratör motorunun belirli periyotlarla yağlanması çok önemlidir. Bu nedenle he jeneratörde bir de. Soğutma sisteminin ve yağlama sisteminin bakım ve.


Comments Closed. Lincoln merkezi yağlama sistemleri ürünleri. I CNC İMALAT OTOMASYONU ÜZERİNE HER ŞEY BURADA!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.