20 Ekim 2021 Çarşamba

Yaylı çekvalf

Ters yönde akış halinde ise disk kapanr. Böylece çekvalfin takıldığı hat üzerinde akış tek yönlü olur. KAS Çekvalfler, her konumda monte edilebilirler. Hem yatay hem de dikey konumda kullanılabilen yaylı çekvalf çeşitleri, diskin yay kuvveti sayesinde sızdırmazlık yatağına oturması prensibiyle çalışıyor ve.


Yaylı çekvalf

Yaylı Dik Çekvalf. Endüstriyel, Tesisat ve sulama sistemlerinde kullanılmak üzere geniş kullanım alanı. Akışkanın tek yönlü çalışmasını sağlayan tesisat ekipmanıdır. Bu ürünlerde akışkanın geri dönmesi mümkün değildir.


Kullanım Alanları. Bağlantı seçenekleri. Sitemizdeki çekvalfler sarı malzemeden üretilmiş. Bizi takip edin! E-bülten kaydınızı yapın. DİZAYN STANDARDI. Maksimum akışkanlık için tam geçiş. ISO 2Dişi X Dişi bağlantı. Tesisattaki sıvının tek yönde hareket etmesini geri dönüşünü engellemek için kullanılır. AISI 3paslanmaz çelik yaylı. MİNİMUM SATIŞ ADETTİR. Kargo Alıcıya Aittir. Karşılaştır Karşılaştır.


Fiyatları En Ucuz Fiyat Avantajı ve İndirim Seçenekleriyle Cimride. Sepetteki Son Fiyat. KDV Dahil : ₺456. Duyar pirinç yayli çek vana (dişli, pn10) hakkında bilgi fiyat ve çeşitleri.


Bilgi almak için. Adı - PASLANMAZ ÇEKVALF 3Y TİPİ DİŞLİ. YAYLI DİŞLİ ÇEKVALF. Ko Ölçü, Koli Adedi. ONLINE SİPARİŞ İÇİN. En uygun PPRC ürünleri bulabileceğiniz Pimtaş Plastik Karaköy Bölge Bayii. Eksenel yaylı çekvalfler hızlı, darbesiz kapanma karakteristiğine sahiptir. Kısa kapanma hareketine sahip yay. Oranı : %İndirim. Artı dik yaylı çekvalf içinden geçen akışkanın tek yönlü olarak geçmesine izin veren tesisat elemanıdır.


Yaylı çekvalf

Paslanmaz çekvalf çeşitleri klapeli yaylı ve calpara. Pistonun ucunda geri akışa karşı bir sızdırmazlık sağlayan kauçuk conta vardır. Teknik Özellikler, Açıklama.


Yaylı çekvalf

Boyut, DN15-DN2Flanşlı. Basınç, PN1PN25. Uygulamalar, Buhar,kızgın su,sıcak su,su,basınçlı hava. MALZEME VE BASINÇ BİLGİLERİ.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.