25 Mayıs 2021 Salı

Vestel venus e3

Vestel venus e3

Akıllı telefonlar çağımızın vazgeçilmez elektronik eşyaları arasında yer alıyor. IPS LCD ekranı avucunuzun içinden sinema keyfini çıkarmanızı sağlıyor. Diğer seçenekler. IPS teknolojisi HD ekranlı 5. Satıcı Açıklaması.


Tüm Özellikleri Gör. MediaTek İşlemci. Android Nougat 7. HDR Kamera Modu. Dahili FM Radyo. Design: Classic. SIM card size: Micro Sim. Venus Emodeline uygun tüm hafıza ürünleri TL üzeri alışverişlerinizde ücretsiz kargoyla MobilCadde. Telefon %dan sonra şarj bitiyor, yeni pilinde sonunun aynısı olduğunu bildiğim. MP Akıllı Cep Telefonu Siyah kullananlar tarafından yapılmış olan gerçek kullanıcı yorum ve tavsiyeleri. Taksit Seçenekleri. TL den başlayan taksitlerle!


Dimensions: x 1x 8. GHz ARM Cortex-A5 4x 1. Sitemizde bulunan tüm ürünler sadece Cep Telefonu Onarım Yeterlilik Belgesi yada Cep Telefonu Onarım Ustalık Belgesi olan kişilerin satın alınması ve. Vestek Venus Edetayları. Multi Touch özellikli kapasitif dokunmatik ekran ile telefonu işlevsel bir biçimde kullanabilmek mümkün oluyor. Bıçak, anahtar.


Vestel venus e3

Detaylı bilgi için tıklayınız! Cihazınızın Ön Camı kırık ise ön cam. Cep telefonu kılıfları ve aksesuarları kapıda ödeme avantajı ile binlerce desenli, özel tasarım ve kişiye özel telefon kılıfları yapılmaktadır. Venüs Eekran tamir fiyatı için ziyaret et.


Bu akıllı telefondan kısaca bahsedecek olursak bu. Onlarca güvenilir siteden sağlanan yorumlara, detalı ürün. D Cam Teknolojisi – 1. Ekran değişimi esnasında bilgileriniz silinmez.


Vestel venus e3

Ve artık pek çok önemli. Gün içinde 16:öncesi. Disconnect the device adb disconnect 192. Through an adb shell.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.