31 Mayıs 2021 Pazartesi

Universal klima araba

Sıralama anahtar kelimeleri ile. Alt Kategoriler. Yaptığınız aramaya benzer 1adet ürün gösteriliyor. Yolculuklarımızda araç sıcaklığını ideal seviyeye getiren klimalar, her sürücü ve yolcu için önemlidir.


Arızalanması ya da doğru kullanılmaması.

KArtal model araca sonradan klima taktırtsak nasıl olur ve bu iş kaça patlar acaba bilen var mı ? Hamidiye içinde Üniversal arac klima kiti. GERİLİM=12V KASNAK=8PK Made in. SANDEN 5HKOMPRESÖR-12V-8PK. Henüz Yorum Yazılmamış.


Bu ürün stoklarımızda mevcuttur. Marka: Üniversal.

LÜTFEN ÖNCELİKLE AŞAĞIDAN. Tavsiye et Hata bildir Favorilerime Ekle. Universal 5Kompresör. En uygun fiyatlı, orjinal ve garantili yedek parça seçeneklerini aloparca da bulabilirsiniz.


Eyvah, bir hata oluştu. Lütfen sayfayı. Kumanda klimaya doğru. FAN MOTOR LARI KLIMA MOTORLARI ÜNİVERSAL. TeknoSA ile güvenli alışveriş yapın. DAİRTRONİC KOMPLE ISITICI 12V. DREYER DRİER DİŞİ-ERKEK. GELİNCE HABER VER. TON KALDIRMA KAPASİTESİ. MxS Gazlı Kutu. Aracınız için oto klima bakımı mı yapacaksınız? KLİMA KOMPRESÖRLERİ.

Aradığınız oto klima bakımı ve temizlik ürünleri uygun fiyatlarla. Aya Varan Taksit. Kargo Taksit Seçenekleri. VESTEL - REGAL KLIMA KUMANDASI. SAMSUNG KLIMA KUMANDASI. UNIVERSAL PROJEKSIYON VE ARABA KUMANDASI. Araba alarmları, radyo kontrollü oyuncaklar, otomatik kapı sistemleri vb. Klima Kompresörlerimiz. Araba sürerken telefon görüşmelerinin elle cevaplanması sürücüyü ve birçok kişiyi tehlikeye sokacağından bluetooth araç kiti bu korkuyu ortadan kaldırıyor.


Wi-Fi internet bağlantısı. Sigara içilmeyen odalar. Oto Koltuk Kılıfı Penye Servis Kılıfı Logolu Siyah.


Arabalar şehir yaşamının gelişmesi ile vaktimizin çoğunu içerisinde geçirmekte kaldığımız mekanlarımız haline gelmiştir. Bazı otomobil üreticileri müşterilerini düşünerek fabrika çıkışında araca böyle bir tertibat ve düzenek monte etmişlerdir. Bilgi Eğlence sistemi ile araç içinde yolculuğun tadını çıkarın. Otomatik çift bölgeli klima, dokunmatik ekran üzerinden ayarlanabilir ve kontrol edilebilir.


Kurum: Haydarpaşa Mesleki ve Teknik Anadolu LisesiDevamını oku. Come chat about games, cars, racing and more!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.