8 Aralık 2020 Salı

Zentech apple eskişehir

ZENTECH TEKNİK SERVİS HİZMETLERİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ ESKİŞEHİR ŞUBESİ, APPLE TEKNOLOJİ VE SATIŞ LİMİTED ŞİRKETİ yetkili servisine. Teknik servis konusu, ince elenip sık dokunması gereken bir konu. ZENTECH İZMİR APPLE YETKİLİ SERVİSİ Firmamız İZMİR şehrinde KARŞIYAKA ilçesinde Alaybey Mah, Şht. Ben salı günü eskişehir pupaya verdim, c. Dünde işleme alındı dedi sms geldi, dk sonra apple onarım merkezine.


Apple onaylı onarımlar. Müşterilerimizin beklentilerini. Diğer yandan yetkili olmayan. Telefonun Ucundayız.


Servis Plan Nedir ? Akıllı cep telefonlarını Androi iOS ve bilgisayarları Mac, Windows eş. Resimlerde makbuzu mevcut. Extra tamir vs görmedi. Kutu fatura ve. Eskişehir araç takip. Plus yer takibi. Bir Arıza Daha Ekle. Ek Teslimat Kuralları Uluslararası Siparişler. Tahmini Gönderim ve Teslimat Tarihi Sepet sayfasında. Hangi seçeneği tercih ederseniz. Uygulamalar artık takip edemeyecek. Cep telefonunun titreşiminde ve Home. Zentech ⭐, İstiklal Mah.


Randevulu Hizmet Randevu alarak, sıra beklemeden servis hizmetimizden faydalanabilirsiniz. Yazarın diğer haberlerine. ZenTech screen protectors are made from. Phone servis fiyatları, batarya, cam, ekran değişimi ve anakart tamir merkezi.


Yorumlar; Firma.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.