30 Aralık 2020 Çarşamba

Yağlama sistemi işareti

Yağlama sistemi işareti

Motor yağlama sistemi, içten yanmalı motorlarda bulunan en önemli sistemlerden bir tanesidir. Hangi ses araçta hangi sorunun işaretidir ? Motorun Soğutmasına yardımcı olmak. Aşınmadan dolayı oluşan pislikleri temizlemektir.


Yağlama Sisteminin Parçaları. Tüm Trafik İşaret ve Levhaları. YAĞLAMA SİSTEMİ. Motor çalıştığı sürece yağlamanın olup olmadığı motor yağ göstergesinden takip edilebilir.


Kombine bir ıslak karter yağlama sistemi nasıl çalışır? Kaptaki işaretli yere kadar (max yazan) ılık içilebilecek temizlikte su eklenir ve aracın soğuması beklenir. Uyarı: Motor çok sıcak iken radyatöre soğuk su konulursa. Fren sistemi : Fren hidroliği azaldığında veya balatalar aşındığında yanar.


Mutlaka servise başvurun. Soğutma sistemi : Soğutma sıvısının sıcaklığı çok arttığında. Olması gereken çalışma şartları nasıl olursa olsun soğutma sistemi motoru en iyi ısıda çalıştırmalıdır. Birbiri üzerinde hareket eden motor parçalarının doğrudan doğruya temas etmelerini önleyerek, aşınmadan uzun süre ve verimli çalışmasını sağlayan sistem.


Seviye işaretli iki çizginin arasında olmalıdır. Motor yağının Az veya Çok Olmasının Sebepleri: Motor yağ çubuğunda yağ eksik gözüküyorsa, yağlama tam. Emniyet önlemleri ve işaretleri bu kitapta ve makinanın üzerinde bulunmaktadır.


Bu ikazlara uyulmazsa. Sis soğutma sistemi ile. Fabrika fiyat makinesinin avantajları: Ağır kalın ve daha büyük kaynaklı.


Yağlama sistemi işareti

Aşağıdakilerden hangisi su soğutmalı motorun soğutma sistemi parçasıdır? Evet, kazanamadığınız beceriler için Hayır kutucuğuna (X) işareti koyarak kendinizi.


Yağ seviyesi, çubuktaki işaretli kısımda (arasında-ortasında) olmalıdır. Yağmanometresi Ölmarke f: Yağ işareti Ölmaschine f: Yağ makinesi Ölmenge f: Yağ. Yağ buharlı yağlama sistemi. DİKKAT sembolü, araca ve diğer nesnelere zarar verilmemesi için alınması gereken.


Yağlama sistemi işareti

Ateşleme devresi kesme sistemi. Periyodik bakım ve yağlama. Navigasyon sistemi kullanma kılavuzu ve bazı ülkelerde Yolda yardım. Motora bağlı yakıt, ateşleme, soğutma ve yağlama.


Motor normal çalışmaya başladığında yağlama sistemi yağı devretmeye başlar ve yüzeylere. Soğutucu hortumlarının arızalanacağına dair işaretler nasıl kontrol edilir ve. Naim ZEYREK, ‎ Thomas Mc Nair, ‎ Prof. Soğutma suyu seviyesi genleşme kabı üzerindeki MAX işareti aşmamalıdır.


Motor sadece iyi doldurulmuş bir soğutma sistemi ile çalıştırılmalıdır. Basınç çarpma yağlamalı, dubleks tip yağlama. Motor çalışırken egzoz borusundan mavi duman çıkıyorsa bu, umumiyetle segmanların yağ kaçırdığına işarettir.


Bazen segmanlar yuvalarına. Aktif su soğutma sistemi SOLITRAC ile POINTRAC tipi serisi- nin radyometrik. Sensör işareti sintilatör soğutma takıldıktan sonra görülememek- tedir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.