27 Kasım 2020 Cuma

Vidalı boru kelepçesi

Tıkla, en ucuz boru kelepçesi seçenekleri ayağına gelsin. Plastik ve metal kompozit borular için çabuk açılan bağlama elemanı olan tek vidalı menteşeli boru kelepçesi. Boru kelepçesi FRS Plus. Tabii ki sadece.


Doğalgaz Kelepçesi. Galvanizli Kelepçe 50MM.

Malzeme: Yüksek karbonlu yaylık çelik tel. Yüzey İşlem: ROHS direktiflerine uygun, çinko kaplanmış, müşterinin talep ettiği renkte. ATEŞ tarafından satılan hortum ve boru kelepçeleri. Yıldız ve düz ağızlı tornovida kullanabilme özelliği olan vidası ile montajında büyük.


Lütfen Modelinizi Seçiniz. PLASTİK STANDART SERİ BORU KELEPÇELERİ Kelepçeler Hidrolik Aksesuar. Kaya Hidrolik Pnömatik hidrolik ünite, hidrolik. TEKLİ ÇİFT VİDALI KELEPÇE.


Hortum Kelepçeleri.

Kendinden vidalı. Kullanım Alanları. Vida Çapı ømm dir. Montaj vidaları dahildir. Orta kısmında ki vidanın olduğu yere de somun vida takıp sıkıştıracaksınız. Somunlu boru kelepçesi : Bu modelin sağ ve sol deliklerine vida takacaksınız. METAL KOL KELEPÇESİ. M 8mm-27mm, 3paslanmaz çelik MU-somun ile vidalı kelepçe. Değerler milimetre olarak verilmiştir. SCHLAUCHSCHELLEN. HORTUM KELEPÇESİ.


Topraklama kart elektrikli haddeleme kafası galvanizli boru klip KBG JDG zemin boru cla. Köşe boruları duvara sabitlemektedir. Kalite Hammaddeden üretilmiştir.


LMC Makina, hidrolik boru kelepçesi üretiminde. LMC is the market leader of Turkey in hydraulic pipe clamp manufacture. Günlük kullanım ve mükemmel sonuçlar için tasarlanmıştır. AĞIR YÜK KAFALI KELEPÇELER ( KANAL KELEPÇELERİ ).

TRİFONLU KELEPÇE. PVC PİK BORU KELEPÇESİ. Yüksek kaliteli montaj makineleri ve aletleri: otomatik vidalı besleme. NORM SOMUNLU ASKI KELEPÇESİ.


Ucuz Hırdavat, bahçe, sıva ve boya ürünleri, el aletleri gibi her çeşit hırdavat ve yapı malzemeleri en uygun fiyat, taksit imkanı ve kalite güvencesi ile. Plastik kaplamalı ayarlanabilir kelepçe modelleri ve Fiyatları.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.