2 Kasım 2020 Pazartesi

Sunny baby 3 tekerlekli bebek arabası

Sunny baby 3 tekerlekli bebek arabası

TL fiyat varDetaylar. Türkiye genelinde satışta olan ürünleri ile ulaşılabilir. Taşıma kapasitesi: kg max. Toplam sayfa içerisinde 3. High landscape 75cmFour Adjustable Handles.


Easy to folding. Bunun içinde bebek arabası seçerken de ihtiyaçlarınızı bilmeniz size hitap eden arabayı tercih etmeniz gerekmektedir. Park yatak tercih ederkende evinize göre. Aracin frenleri saglamdir Ön tekerlek çok az yamuk olduğu icin hafif sağ tarafa çekiyor ama her.


Sunny baby bebek arabası tekerlekli. SUNNY BABY 7ADMIN BASTON BEBEK ARABASI. En uygun sunny baby yürüteçler ve oyun parkı modellerine göz atmak için hemen tıkla!


Sunny baby 3 tekerlekli bebek arabası

Maksimum kg taşıma kapasitesi Ağırlık: kg TAŞIMA. Kargo imkanlarıyla En uygun seyahat sistemi bebek arabaları miraylastorede sizler bekliyor. En ucuz bebek arabası ve puset.


Sunny baby 3 tekerlekli bebek arabası

Bebek Odası Tasarımı, Bebek Odası. Port bebe olarak ayarlanabilen oturma ünitesi. Kolay katlanabilme ve taşınabilme 360° dönebilen, sabitlenebilen ön tekerlekler.


Bu ürüne ilk yorumu siz. Bebekler için gayet hoş bir bisiklet zaten bebek arabası tarzında tasarlamışlar. Genellikle –gün içinde kargoya verilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.