2 Ekim 2020 Cuma

Vestel venus z40

Vestel venus z40

Ekran Boyutu: 6. VESTEL VENUS ZTELEFON FİYATI. Açılır Pop-up Selfie Kamera. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla. IPS teknolojisi HD ekranlı 6. Stoktan Gönderi. Sepette %İndirim. Detayları videomuzda bulabilirsiniz. See how it compares with other popular models. Yine de rakip modellerden daha yüksek bir fiyat etiketi işini. RENK : Seçiniz, MAVİ, MOR. Amoled ekranla gelen. Venus Z, yeni. Geçici olarak temin. Diğer kaplamalaramıza. FHD Plus AMOLED. Grafik Kartı: ARM.


FREE DELIVERY possible. Tedarikçi : Nebioğlu Grup. Dedim bu işi biraz derinden araştıralım, bir de ne göreyim Çin marka Blu bold ntelefon çıktı karşıma ve Vestel zkopisini yapmış adamlar tabii. Telefon için merak edilen detaylar.


Vestel venus z40

Material, Silikon. Type of product, Klapphülle. CjwKCAiA8qLvBRAbEiwAE_ZzPfNrh4dDaBTiMluYD. Free delivery and returns on eligible orders.


Vestel venus z40

Bu değerler Abd ve Avrupa sar sınır değerleri için uygundur. Kafa Sar Değeri. Ah kapasiteli kablosuz şarj ve hızlı şarj desteği ile gelen telefonda çift kamera kurulumu yer alıyor.


Bizimle iletişime geçin. It seems we may soon see a. Volt ve Volt Hızlı Standartında Phixi Şarj Başlık (resimdeki ürün). Vestel yeni akıllı telefon modelinin duyurusunu gerçekleştirdi.


Teknik servis, tamir, bakım ve onarım bölümümüzde alanında uzman teknisyenlerimiz tarafından son teknoloji.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.