9 Ekim 2020 Cuma

Trox slot difüzör

TROX VSD35-3-AZ serisi kombinasyon slot difüzörü ile hava, duvardaki tek bir eleman yardımıyla üflenir ve egzost edilir. Design initiative: Armstrong TechZone ceilings and TROX slot diffusers. Diffuser faces made from high-quality extruded aluminium sections blend in perfectly. Hava Difüzörleri.


Trox slot difüzör

Kare Anemostatlar. Lineer Menfezler. Slot Difüzörler. Gemici Anemostatlar. Dairesel ve Çok Yönlü. Bu nedenle özel çözümler gerekmektedir. TROX, bahsedilen bu olumsuz etkiyi yok etmek için özel bir slot difüzör yüz profili kullanmıştır. Bu özel profil sayesinde. Asma tavan sistemi için tasarlanan kare slot difüzör KITE, besleme ve egzoz havası. Esnek alüminyum yuvarlak hava kanalı. Yetersiz hava akış sorunu lineer slot diffüzörlerle çözülebilmektedir.


Dönüş havasi emiş difüzörleri, Üfleme diffüzörlerine dik, düşey veya şaşırtmalı konumlara yerleştirilmelidir. TROX QLW-AZ serisi deplasmanlı hava difüzörü ile hava duvardaki tek bir eleman. Dönüş havası emiş difüzörleri, üfleme diffüzörlerine dik, düşey veya şaşırtmalı konumlara.


Trox slot difüzör

Tavanda havanın kanşması nedeniyle, slot diffüzöre yakrn yerde odada oturan bir ! Rowan (dk300), Arktos (160x2mm), halton (1mm), trox - uygun fiyata, toptan ve perakende. DXF · FL-TZ-NT 4in slot.


DWG · FL-TZ-NT 6in slot. Vent Registers, Gypse, Ac Vent, Air Diffusers, Vent Covers. Find out all of the information about the TROX product: ceiling air diffuser linear.


Trox slot difüzör

Aramalar: key for sim slot vinyl wii clever food preservation tray pub tv pin. Evrensel ışık difüzör fedai kiti w/renk gümüş altın beyaz reflektör standart.


Hvac Ceiling white Air Conditioning supply aluminum linear slot diffuser air with Removable Core For Commercial Building.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.