15 Ekim 2020 Perşembe

Sıvı isı ölçer

Kaanelektronik 3TL 3TL. Sepette %İndirim. LRpil dahil olup metal prob ile sıcaklık ölçümü yapılabilir. Bu kalem tarzı dijital termometre, çoklu kullanım, düşük güç tüketimi, yüksek stabilite.


Bu sıvılar hacimsel genleşme katsayılarından dolayı kullanılırlar. En çok kullanılan sıvı civadır.

Civa camı ıslatmaz ve saftır. Ayrıca Atmosferik basınçta ‐ 38. Tıklayın uygun fiyata satın alın ! Isı ve nem ölçer mı bakmıştınız? IPkoruma sınıfına uygun su geçirmezlik.


Paslanmaz çelik batırma tip prob. Metal yapıya sahip olan dijital termometreler ısı ve nem hesaplama, saat, takvim.


Suyun Isısını Rahatça Ayarlayabileceğiniz Isı Ölçerler Yavrunuza Konforlu Bir Banyo Keyfi Sunuyor.

Bir bebeğin vücuduna uygun en ideal sıcaklığı yakaladıktan. Sıvılarda ve yüzeylerde hassas sıcaklık ölçümü ve ısı geçişi analizi için iki.


Mıknatıslı arka yüz-buzdolabı vb eşyalara konulabilir. Daha Fazla Bilgi. Sıvı Dolgulu Termometreler. ADRES : A Blok Nolu Cadde.


Hızlı, doğru ve güvenilir sıvı metal sıcaklığı okumaları, çelik üretimi sırasında düşük maliyetli sıcaklık kontrolü için vazgeçilmez araçlardır. SICAKLIK ÖLÇERLER. Genişleme tipli termometreler. Temaslı termometreler.


Gaz termometreleri. Mauel Kadranlı Probe. Sıcaklık Ölçerler. U Tüplü Basınç Ölçer. C ile °C arasını ölçebilir. U şeklindeki bir borudan meydana gelir. Boru içinde bulunan sıvı.

Zorlu koşullar altında sıvı seviye ölçümü için üniversal çözüm. Radar seviye sensörü VEGAPULS 6 ağırlıklı olarak kimya endüstrisi, geri dönüşüm teknolojileri. Knmaster ps1gıda termometresi ve tüm pastacılık malzemeleri evimdehobi.


Satın almak için hemen tıklayın. Sicaklik_Sensoru isimli ısı ölçer sensör ayarıma giriş yapıyorum. Bu sensörümüzde varsayılan tanımlamalar zaten gelmektedir. ENERJİ KALİTESİ ÖLÇÜMÜ,DUVAR ISI GEÇİRGENLİK PERFORMANSI ÖLÇÜMÜ.


Prensipler: termokupl, Pt10 bimetal, sıvı genleşmesi, gaz genleşmesi. Alt kategoriler.


Elektrik bağlantısı birkaç Kabul edilmiş bağlantı tipi kullanır, PROMOS-Plug veya farklı uzunluklarda. Tek kablo (1-wire) arabirimi üzerinden veya yapılandırılabilir bitlik okuma gerçekleştirilebilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.