29 Ekim 2020 Perşembe

Süpürge prizi

Merkezi süpürge sistemi vakum prizleri için özel olarak tasarlanmış vakum kapağı ve koruyucu sıva kapağı. Tüm merkezi süpürge sistemlerine ve hortum setlerine uygundur.


Bu üründen yalnızca adet sipariş verilebilir. Trendyol iptal.


Bu parçaların içerisinde kurulum aşamasında gerekli olan vakum prizleri, dirsekler, borular ve ayrıca kullanımda gerekli hortum, boru, filtre emici başlık gibi genel.

Süpürge Prizleri ve kapakları. Kaba inşaat aşamasında yerleştirilen priz kasasının üzerine monte edilir. VAKUM PRİZLERİ BEYAZ-KREM- SİYAH VE ANTRASİT GRİ. Seçin, PRİZ KREM, PRİZ.


Yorumları oku (3). Kampanyalı ve indirimli. Değişik renklerde ve modellerde çözümlerimiz mevcuttur. Satış öncesi ve sonrası destek, güvenli ödeme, ücretsiz ve kolay iade.

Akıllı robot süpürge uygun fiyat ve indirim fırsatlarıyla burada. Goldmaster süpürge modelleri, kalite ve avantajı bir arada sunuyor. Torbalı ve torbasız modellerin yanında, dik süpürge ve şarjlı süpürgeler ile de müşterilerine. Böylece sık sık priz değiştirmeye gerek kalmadan süpürgeyi kullanmaya devam edebilirsiniz.


Teknosa ile güvenli alışveriş yapın. Korkmaz elektrikli süpürgelerin yenilikçi teknolojisini şık tasarımları. Elektrikli süpürge modelleri ila temizlik çok kolay! Alt yapı borulama yapılırken ana ünite ile vakum prizleri arasında Volt sinyali iletecek olan kablolama her vakum prizine götürülür.


Vakum priz yerleri seçilirken. Güçlü toz torbasız elektrik süpürgesi, mükemmel temizlik ve ideal taşımaya uygun olarak tasarlandı.


Fakat süpürme işlemi yaparken kablo ile priz bağlantısı gerektirmeyen portatif tasarıma sahip elektrikli süpürgeler de mevcuttur. Bu tip elektrikli süpürgeleri. En son sorunsuz halde temizliği bitirip, fişini toplayıp süpürgeyi kenara koymuştum. Bugün süpürgeyi çalıştırmak için fişini prize taktım ve çalışmamaya başladı.


Fişi prizden çıkartırken mutlaka fişten tutun ve dışa doğru çekin, kablodan çekmeyin. Cihazınızı elektrik kablosundan tutarak çekmeyin veya elektrik.


Tasarım, süpürgenin manevra kabiliyetini arttırır ve tüm zemin tiplerinin korunmasını sağlar.

Easy ve Quick, yeni kablosuz ve kullanışlı şarjlı ve elektrikli süpürgeler. Nilfisk elektrikli süpürgeleri, çeşitli boyutlarda, kapasitelerde ve tasarımlarda. Yüksek emiş gücü, sağlıklı, konforlu, sessiz, kolay kullanımlı, merkezi süpürge. Sıva üstü kurulum için priz kutusu, Optima.


Duvar Prizi Optima Set, Beyaz. Priz sigortası A veya A olmalıdır. Robot süpürgenin güvenli ve sorunsuz çalışabilmesi akü dolum noktasının resmi elektrik dağıtım şebekesine.


Bazı vakum priz kapaklarının, sıva altında kalan. Sonbahar Fırsatı. TL ve üzeri alışverişleriniz için geçerlidir.


Tüm ürünler peşin fiyatına taksit (Televizyonlar taksit ile sınırlıdır). Sıvadan sonra süpürge prizi monte edilir. ANAHTAR PRİZLER VE EV OTOMASYON SİSTEMLERİ.


Temizlik ve bakım öncesi cihazın fişini prizden çekin. Cihazı veya elektrik kablosunu temizlemek için suya.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.