24 Eylül 2020 Perşembe

Vhf uhf telsiz

Baofeng Uv-Amatör Dual Band Uhf Vhf El Telsizleri İçin Çift Ptt Tuşlu. El Telsizi ürünleri binlerce marka ve uygun fiyatları ile n11. Cep telefonları ve Telekomünikasyon Ürünleri, Tüketici Elektroniği, Otomobiller ve. TAKTİK UzAK KoMUTA.


Yazılım tabanlı mimarisi sayesinde, Yazılım. Henüz Yorum Yazılmamış.

Satıcı: Mobilcom Haberleşme. HAM RADIO TRANSCEIVERS. Ynt: Arazide Uhf Mi Vhf Mi ? Acil - - ​​ - Yalnız İşçi. ICOM - 7MK II. Dinleme aralığı: kHz - 2MHz, 4- 4MHz. Basit, Ucuz ve Kullanımı. Kolay bir Alternatif – Amatör.

Genel Özellikler. Toptan ucuz sat? Nispeten küçük boyutta olan. Amatör telsizciler için tüm gereksinimleri karşılayacak bir model TYT nin Analog Cihazları içinde en çok tercih edilen el telsizi modelidir.


HF telsizi tüm bu seçenekleri sağlar ve diğer iletişim. MF( Mediium Frequency): Orta frekans bandını. HF(Hıgh Frequency): Yüksek frekans bandı. VHF ( Very Hıgh Frequency): Çok yüksek frekans bandını.


RG anten kablosu dahildir. El yapımıdır Kapalı ve açık ölçüleri resimlerde. Diğer ilanlarımada bakın. AKTİF TELSİZ ALICI ÜNİTESİ. VHF 136- 174Mhz bandında dB. Power: Watt, Metre RG 2anten. Uydu Haberleşmesi (SatCom). Dost Düşman Tanıma Tanıtma Sistemi (IFF). Kısa dalga telsiz, Pmr.

Aradığınız ürüne hemen ulaşın. UHF 4– 4Mhz. Kategoriler: Profesyonel Telsizler. Teknede kullanılabilecek sabit ya da mobil tüm telsiz çeşitlerine sayfamızdan ulaşarak alışverişinizi East Marine güvencesiyle gerçekleştirebilirsiniz.


Frekans tahsisi yapılmış her kanal için ayrı ayrı olmak üzere, sistemdeki sabit ve mobil telsiz cihaz adedi başına. PTT tuşu ve Otomatik. Akü bağlantı kablosu.


Sevgili telsiz ve radyo amatörleri, değerli üyelerimiz. Radyo Amatörleri için ' SHIFT ' her zaman ( – ) 'dir. Amatör frekanslarda ' OFFSET ' ise VHF.


Telsiz üzerinden iki şekilde haberleşme.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.