28 Eylül 2020 Pazartesi

Vestel venus z20

Vestel venus z20

Flaş Çift ton flaşlı. Kusursuz tasarım ve etkileyici renklerle, teknoloji yepyeni bir görünüme büründü. Zamanın ruhuna uygun 18. Wi-Fi standartları: 802.


VESTEL VENUS ZAKILLI TELEFON SEDEF MAVİSİ. Siyahı Sedef Mavisi. Bu ürün kapanmıştır. Benzer ürünleri görebilirsiniz. Tüm Ürün Özellikleri. Ağırlık: 1g, Bir-çipte- sistemi: Qualcomm Snapdragon 63 İşlemci: 4x 2. Boyutlar: x 1x 7. GHz ARM Cortex-A5. Detaylı bilgi almak için tıklayın! Genel Özellikler İşlemci SnapDragon 630. Aşağıdaki giriş yöntemlerinden biriyle giriş yapabilirsiniz. Giriş yapmadan devam et.


Vestel venus z20

Soft eticaret yazılım firmasının C2C pazaryeri demosunun müşterileri tarafından incelenmesi için hazırlamış olduğu bir. Venus Z, bildiğiniz üzere geçtiğimiz Şubat ayında.


Vestel venus z20

Sınırlı sayıdali ilk Zalanlara. Kamera kalitesini görmeniz. IPS LCD display. See how it compares with other popular models. Telefon Modeli, Venüs Z20. Sizler için derledik. Dolar Fiyatı: 22. TL den başlayan taksitlerle! Vestel Venüs ZLcd Ekran Dokunmatik. Servisimize gelemeyecek durumda olan kullanıcılar için de ayrıca Kargo. What should I do?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.