26 Ağustos 2020 Çarşamba

Waeco klima gaz dolum cİhazi

Create New Account. AZAMİ EMNİYET: Gerekli olan tüm emniyet şartlarını yerine getirir. Benzetilemez: Tam otomatik klima gaz dolum cihazı (servis cihazı ) – sıkça kopya. Bu nedenle WAECO ASC cihazları temiz yağı nemden uzak.


Oto klima gaz dolum cihazlarının tamiri bakımı nasıl yapılır. Show less Show more. MagnettiMarelli. ClimaTechHDEvolution. WÜRTH, würh servis ekipmanları. GAZ DOLUM CIHAZI. BERNER servis ekipmanları. MAGNETTI MARELLI servis ekipmanları. Klima Bakım Cihazları. Güvenli dolum için soğutucu gaz analizörü. Alman denetim otoritesi TÜV Rheinland. Metadiag TEXA Türkiye Resmi Distribütörüdür. Uzun Servis Hortumlarında Dolum Miktarı Düzeltmesi.


Bu kullanma kılavuzu, klima servis cihazının emniyetli ve etkin bir şekilde. Dometic WAECO Eğitim El Kitabı «Araç İklimlendirmesi – Teknik.


Waeco klima gaz dolum cİhazi

Araçtan gaz çekilmeden veya dahili soğutucu akışkan haznesini doldur. Bakimlari yeni yapıldı hic bir arzası. Cihazı iyi havalandırılan yerlerde kullanın. Cihaz dik olarak taşınmalıdır ve taşınırken elektronik tartı sabitlenmelidir.


Waeco klima gaz dolum cİhazi

Eksik: WAECO ‎| Şunları içermelidir: WAECO#acs6Hashtags Top Instagram Photos Videos - Picaku pichoon. ACS 5KLİMA DOLUM CİHAZI Gaz Tipi: R134a Çalışma modu: Full.


Waeco klima gaz dolum cİhazi

N; 025info@alfakalibrasyon. Tüm klima dolum işlemi hava geçirmez yağ tankları, ölçülü kilitleme-bırakma sistemi ve otomatik klima gaz ağırlığı ölçümü sayesinde tamamen otomatiktir.


Bu cihaz aerodinamik yapısı ile yüksek tank kapasitesi, güçlü vakum sistemi,endüstriyel tip.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.