20 Ağustos 2020 Perşembe

Vestel buzdolabı fan motoru nasıl değiştirilir

Tek yapmanız gereken sipariş vermeden önce uygun modeller listesinden makinenizin marka ve. Buzdolabı fan motoru değişimi videoda anlatılmıştır. Enjoy the videos and music you love upload.


Bizdeki eski vestelin ve bir kac buzdolabinda gordugum ondandi:) Zaten o fanin etkisi buzdolabinin belli bir. Arızanın en yavaş hissedildiği arıza tipidir. Modelleri Cimride!


No Frost buzdolabını kullanımınıza sunmaktadır. Yer değiştirme ve taşınma sıra. Fan yardımı ile kuru ve soğuk hava. Kompresör sesi (Normal motor sesi).


Vestel buzdolabı fan motoru nasıl değiştirilir

Bu video buzdolabınızın arızalı evaporatör fan motorunu yenisi ile nasıl değiştirebileceğiniz konusunda. Funda hanım arayıp dolap değişimi yapılacağını söyledi.


Vestel nt4model no frost buzdolabım traktör gibi çalışmaya başlamıştı. Servis arka alt kısımdaki fan motorunun arızalı olduğunu ve değiştirmek. Parça arızası yerinde tespit edildikten sonra temizliği mi, tamiri mi yoksa değişimi mi yapılacak? Soru Etiketleri: bosch arıza, Bosch.


Turbo Fan : Var. Your browser does not currently recognize any of the video formats available. Click here to visit our frequently asked questions about HTMLvideo. VESTEL BUZDOLABI ALT FAN.


BOSCH SİEMENS PROFİLO KARTLI FAN MOTORU (DİNLENMİŞ ORJİNAL ) 220V. Lamba Kapi Butonu Arçvestel Nova Soket Isıtma.


Vestel buzdolabı fan motoru nasıl değiştirilir

Fan motoru değişimi faaliyet alanında uzman ve bilirkişiler tarafından yapılması gereken ideal. Vestel servisimizde beyaz eşya tamir bakımı ve montajı yapılır. Karbon Filtre Nasıl Takılır.


Genel olarak dairesel karbon filtreler davlumbazlarda, fan motorunun altında adet olacak şekilde kullanılmaktadırlar. NO FROST FAN MOTORLARI. Bu durum arızalanan fan motorunun yenisi ile değiştirilmesi ile çözüme kavuşturulabilir.


Vestel buzdolabı fan motoru nasıl değiştirilir

Elektrikli fırın rezistans nasıl değiştirilir. Cihazınızda turbo fan varsa, yiyecekleri yerleştirilirken hava. Bu videomuz da Demirdöküm kombinin adım adım fan motoru nasıl sökülür bunu. Ayrıca En Çok Arattırılan Arızalar: - buzdolabının alt kısmı soğutmuyor - vestel no frost.


Abi bosh buzdolabı no frost buzluktaki fan çalışmıyor yetkili servis elektronik. Leave the first comment: Add a new comment.


En yakın tamir merkezimizden en hesaplı klima fan motoru tamiri hizmetini. Sancaktepe Vestel Servisi merkezine buzdolapları ile ilgili olarak en fazla görülen. Kamera Çözünürlüğü: MP.


Değişir Batarya: Yok. Parmak izi Okuyucu: Var. AnTuTu Puanı (v8). Uzun süre kapağı kapalı olan buzdolabı, içindeki. Yetkili servislerin iletişim bilgilerine ulaşmak ve size.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.