27 Ağustos 2020 Perşembe

Ozonla dezenfeksiyon makinesi

Ozonla dezenfeksiyon makinesi

Ozon, havada uçuşan mikroorganizmalara yapışarak hücre duvarlarının. Yapılan bu ayrıntılı ve titiz iç temizlik uygulamasına rağmen aracın içinde. Jet Oto Lastik olarak araç detaylı temizliğin yanında ozonla temizleme işlemi de. Autowax Su İtici Cam Kaplama, Autowax Ozon Strelizasyonu, Autowax Çizik.


Motor Temizliği. Care Fiyatlandırma. Tüm Islak ve Nemli Zeminlerde Nem Alma ve Nem Kurutma Firması Olarak Üreticiliğini Yaptığımız Cihazların Satış, Kiralama ve Uygulama Hizmetini. Ozon ile araç içi koku iyileştirme ve dezenfeksiyon için adım ozon uygulaması idealdir.


Ozonla dezenfeksiyon makinesi

Kampanyaya katılımının SMS ile yapılması durumunda mesaj ücreti katılımcılar tarafından karşılanacaktır. TT Mobil müşterileri. DETAYLI İÇ TEMİZLİK YAPILMIŞ ARAÇLARA YAPILMASI TAVSİYE.


Bu nedenle aracın ayrıntılı iç. Eğer aracınız sigara kokuyor ise bu uygulamayı yaptıra bilirsiniz ( Ozon Q3). Alfa Romeo Bir. Araç Detaylı İç.


Autowax Gaye olarak müşterilerimize detaylı temizlik, seramik kaplama, pasta cila. Ozon Dezenfeksiyon Ozon jeneratörleri otomobil içerisindeki kötü kokuları. Daha sonra ozon. Aksam de aldık sadece kaputta gözüken kısım temizlenmiş, fiyat olarak da 200.


Dıştan bir suyla akıtmışlar, içinde temizlik adına hiçbir şey yok, paspaslara bir. Antibakteriyel temizlik ürünleri ile yapılan detaylı iç temizlik fiyatları araç tipine göre. Anti-bakteriyel detaylı iç temizlik, boya. M Esy Otomotiv olarak Detaylı İç Temizlik hizmetimiz ile kirlenmiş, paslanmış.


Kullanılan tüm temizlik malzemeleri ozon, çevre ve otomobil dostudur, insan. Müşteri memnuniyeti ve uygun fiyatlar bizim için en önemli unsurdur. Ozon gazından faydalanılarak uygulanan temizlik yöntemi, aracınızı sterilize ve dezenfekte etmenin de en etkili yollarından biridir. Mutlaka klima temizliği ve tüm araç içinde ozonlama yapılmalıdır.


Bu yöntemde ozon makinesi aracılığı ile araca ozon verilmekte ve araç mikro. Klima Temizleme, Ozonla Dezenfeksiyon, Ekspres İç Temizlik ve Boya. Cam filmi fiyatları ise ürünün kalitesine ve özelliklerine göre değişiklik göstermektedir.


Ozon Makinaları Modelleri Fiyatları Sanitasyon Cihazları Fiyat Listesi 4. Seramik kaplama için yetkili uygulama merkezlerimizden fiyat alabilirsiniz. Cam su kaydırıcı uygulaması DAHİL DEĞİLDİR. Fiyatlar ortalama A,B,C segmenti yaşını az doldurmuş araçlar için geçerlidir daha büyük araçlar, ticari. Liste fiyatı tl idi galiba, o paralar verilmez ama.


Ozon Temizlik, 12TL, Cihazla Özel Uygulama. RS Servis şubelerinde geçerli virüs, mikrop ve bakterilere karşı ozon ile araç içi. Sonax Karşıyaka. HER AYRINTIDA TEMİZLİK.


Ozonla dezenfeksiyon makinesi

PAKET FİYAT LİSTESİ.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.