7 Ağustos 2020 Cuma

Opel astra klima gazı kaç gram

PAG - ISO 1- 1cc. Bosch du markası gr gaz eksikmis birde içindeki yağı değiştirdi gr yağ. Opel Astra, Opel İnsignia, Opel Corsa. ASTRA G - ZAFIRA. MERCEDES, G -CLASS. Dostlar Antalyada nereye sorsam 1tl ye gaz basıyorlar. Kaçak tespiti kaç lira. Otomatik dolum yaparken kaç gram klima gazı basılacağını girmeniz gerekmez. Merhaba arkadaşlar bende opel vectra b kasa var aracı calistirdigimda klima.


Klima kompresörü çalıştığı takdirde aracın kliması içini çok geç soğutuyor ya da hiç. Sepete Ekle Satın Al.


Gaz dolumu teknik servislerdeki gaz dolum makinelerinde yapıldığı taktirde cihaza otomobil markası ve modeli girilir, böylece cihaz hangi gazı ne kadar. Gaz basıncı yok ise klima gazının olmadığı için kompresör çalışmıyor. Klimanın gaz dolumunu aksatmamak gerekir.


Araç Klima gazı dolum Tablosu. Periyodik bakımda da kontrol edilmesine rağmen bazen ihmal edilen klima gazı. Biraz geç bir cevap ama benim bildiğim 6gr olması lazım gaz miktarının.


Benzinli Motor Gaz Boşaltma Hortumu. Demek 5Gr alıyormuş. Tıkla, en ucuz klima gazı çeşitleri ayağına gelsin. Marka: Opel Model: Astra G Z16XE. KLİMA KOMPRESÖRLERİ.


Benim Astrada alalı 1. Arabam genelde haftanın günü park halinde duruyor. Klima Gazı Kaç Yıl Kullanılır veya Kaç Yılda Biter? Klimayı kullandığım bir vakit yaptığım kontrollerde.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.