22 Temmuz 2020 Çarşamba

Ulv cİhazi ilacı

Ulv Ilaçla modelleri, ulv ilaçla markaları, seçenekleri, özellikleri ve en uygun fiyatları n11. Ulv Cihazı Fiyatları - Ulv Cihazı Özellikleri ve Modelleri Cimride!


Soğuk sisteme sahip ulv cihazları özel yapısı sayesinde ilaçların uzun süre havada kalmasını sağlar. Henüz Yorum Yazılmamış. Satıcı: USTANINYERİ. Kullanılan ilacın sağlık bakanlığı onaylı olması.


Yapılan ilaçlamalar çok kısa sürede kolayca ve sadece hedefi bularak yapılmaktadır. Zira fazla ilaç. Tank Kapasitesi, Litre. Damla Çapı, 9-mikron. Hazır Stok Cihaz ve. Bitkiyi yıkamadan, kaplayarak ilaçlar ve ilaç toprağa akmaz. TLfiyat varDetaylar. Sahaya ilaç uygulamasında kullanılan ekipmanlar. ULV Cihazı Nedir ? LİTRE İLAÇ DEZENFEKTAN KAPASİTELİ. Rüzgârın Durgun Olduğu Sabah Ve Aksam Gün Batimi.


Seralarınızı ilaçlarken siz kıymetli üreticimiz ilaca maruz kalmadan daha emniyetli, çok daha e1tkili ve ekonomik bir. Uygulanacak solüsyon (dezenfektan, ilaç vs.) ulv cihazı sayesinde mikro parçacıklar halinde havaya veya yüzeylere atılarak etkin uygulama sağlanır. Apollo Grubu ürünlerimizde, ilaç su ile karıştırılır ve elektrikli (Apollo) veya elektrikli ve.


Ulv cİhazi ilacı

Cihazı ile ilaçlar zamanında, uygun miktarda ve yalnızca hedefe ulaştırmaktadır. Teknik Özellikler. Bu süreçte sadece küçük miktarlarda böcek ilacı kullanıldığından, sisleme. Voltaj : 2Volt.


Ulv cİhazi ilacı

Dezenfekte İlacı Lt. Mevcutta il-star markası ile araç üstü ulv makinesi üretmekte ve yaygın servis hizmeti sunmaktadır. KOLAY KULLANIM VE ELLER SERBEST. Belediyeler başta olmak üzere, askeriyeler, geniş açık alana.


Suda eriyen her türlü ( toz ve sıvı ilaçları ) kullanabilirsiniz. Solüsyon, sc,ec,wp. Baymedikal laboratuvar. Elektrikli Ulv İlaçlama Makinası. Araç Üstü Sisleme. Sıvı çıkış miktarı: Max. Her türlü sıvı ve suda eriyen toz ilaçlar kullanılabilir. Palmera PAİlaç Püskürtme Makinası Pilli. Bu karışım hektar alana uygulanır. HSC Sera Star-İlaçlama Cihazı. TEKNİK ÖZELLİKLERİ KULLANILACAK ELEKTRİK GÜCÜ 3V MOTOR.


Ulv cİhazi ilacı

Kahramanmaraş ilaç firması biyopestin internet sitesine hoş geldiniz. ATAŞEHİR BELEDİYESİ VETERİNER İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ Kemirgen İlacı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.