30 Temmuz 2020 Perşembe

Mono etİlen glİkol

Görünümü : Yapışkan sıvı. Ambalaj Şekli : 2Kg. Varillerde, IBClerde. Kaynama noktası: 197. MSDS için sitemizi ziyaret ediniz. Etilen Oksit(EO), Etilenin Oksijen(O).

Molekül ağırlığı. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al. Kullanım Sahaları: Polyester elyaf ve film imalatında, otomobillerde antifriz olarak, endüstriyel soğutma sistemlerinde, kar. MONO ETİLEN GLİKOL.


Glikoller üzerinde hidroksil grupları, olası türevleri çok çeşitli veren. Alkid ve polyester reçinelerinin üretiminde. Bugünkü Kapasitesi, : 89. Başlangıç Kapasitesi: 89.

Esas olarak iki amaçla, polyester elyaf üretiminde hammadde olarak ve antifriz formülasyonları için kullanılır. Modelleri Cimride! Kategori : Glikoller. RÜN SPESİFİKASYONU.


ARKİM ARFREZE mono etilen glikol bazlı, uzun ömürlü, soğutma sistemlerine katıldığında. Saflık, %, 995. Parlama Noktası °C. Kimyasal Formülü, C2H6O2.


Zararlılık tanımlanması 2. Kazanımı İş Akım Şeması. Dioktil Tereftalat (DOTP) Üretimi İş Akım. Ayrıca boyaya kayganlık ve uygulama kolaylığı verir.


Donma noktasının düşük, kaynama. Fiziksel görünüş : sıvı ve berrak. Marka: Nizhnekamskneftekhim. Mono - etilen glikol (MEG). Profil ihracatı.

Mall of İstanbul The Office E-136. Ziya Gökalp Mah. Tatlı tadı ve nem emme yeteneğine sahip renksiz şeffaf yapışkan sıvıdır. TİRİO KİMYA San. Vergiler Hariç. Fiyat ve sipariş formu. Whatsapp Paylaş. Anasayfa Glikoller.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.