17 Haziran 2020 Çarşamba

Telefonum kapandı açılmıyor şarj olmuyor samsung

Böyle bir durumla karşı karşıya kalan kullanıcıların sosyal ağ ve çeşitli forumlarda samsung telefon açılmıyor şarj olmuyor şeklinde başlıklar ile. Bir pil simgesi görürseniz telefonunuz kapalıdır ve şarj olmaktadır. Eğer siz de samsung telefon açılmıyor şarj olmuyor gibi sorunlar ile karşı karşıya kaldıysanız, yapmanız gereken çeşitli çözüm uygulamalarının.


Kendi kendine kapanan telefonunuz için yapılması gerekenleri bu videoda anlattık. Samsung telefon. Yavaş şarj oluyor uyarısı aldım. Cihazı aydır kullanıyorum.


Akşam eve geldiğinizde telefonu şarj ediyor ve sabahları açık olmayan telefonu kablodan çıkarıyorsunuz. Fakat hiçbir şey olmuyor. Aynı şekilde telefon kapalı, şarj olmuyor ve açılmıyorsa yine direkt olarak yöntemlere geçebilirsiniz.


Soğuyunca açmaya çalıştım ama açılmadı ve şarjda taktığımda şarj. Telefonda şarj. Eğer bir Android telefon kullanıcısıysanız ve bu tür sorunla karşılaştıysanız.


Batarya problemi nasıl çözülür? Taktığımda maviden kırmızı olması gerekirken telefonum şarj olmuyor ve apple logosu ya da şarj. Kapandıktan sonra açılmama sorunu batarya veya şarj aleti kaynaklıdır.


Konuyla ilgili olarak orijinal bir şarj aletine takıp cep telefonunuzu Açma tuşuna ve Home. Merhaba galaxy r telefonum kendiliğinden kapandı açılmıyor.


Kapandı fakat şu anda power butonu işe yaramıyor. Kullandığım galaxy Acihazım açılmıyor telefonumun başta. Bu arada ses açma butonu, açma kapama butonu ve ortadaki butona aynı anda bastım, hard reset için bir kez işe yaradı. Biraz kullandıktan sonra yeniden kapandı.


Jprime şarj oluyor ama gösteriyor ama açılmıyor. Galaxy JPrime şarj olmuyor ve çok ısınıyor. Tablet şarj sırasında ekranda şarjın dolduğu gös. Ses Açma tuşunu ve güç tuşunu basılı tutun, ardından Güç tuşunu.


Telefonum kapandı açılmıyor şarj olmuyor samsung

Böyle bi durumda muhtmeelen sarj alamadığı için açılmıyor. Kilit ekranında saat doğru ve parmak izi tarayıcı. Sorun: Bir keresinde telefonum beklenmedik şekilde kapandığındakullanımı tekrar açmayı denedim.


Logo ekranını birkaç saniyeliğine gösterdi ve tekrar kapandı. Evet biliyoruz ve telefonunuz neredeyse ölü bir kütük gibi siyah ekran donmuş kaldığında nasıl. Döngüye girmek için telefonu yeniden başlatmak yeterli oluyor.


Hücre Askıda: Bu demek oluyor ki cihazınızın ekranı kapalıyken bile. Kullanmadığınız uygulamalar, telefonunuz için daima bir yüktür. Ya telefonu şarja taktığımızda şarj olmuyor yada şarj olduğunu gösteriyor fakat pil göstergesi dolmuyor veya telefon hiç şarj olmuyor gibi temel. LG akıllı telefonunuz şarj olmuyorsa yapacağınız ilk işlem Hard Reset atmak olacak.


Recovery moda giriyor ama telefon açılmıyor sadece ekranda pil işareti ve üstünde dönen cursor. SOSYAL MEDYA Çürük Meyvelerle Yapılan Meyve Suyu Skandalına Tepki Büyüyor! Vaka Sayıları Arttı, Haftalık Kapanma Şart.


Konu: Xperia Zkapandı şarj olmuyor. O gün içinde sadece instagramdan video izlerken ses ve telefon. Sonuna kadar da şarj etmeyin, ayda bir. Anakart problemi olabilir.


Ayrıca cihazınız şarj olurken de ısınabilir ve bu çok normaldir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.