16 Haziran 2020 Salı

Sıvısogutma tavsiye

Soğutma performansı güzel ama pompa sesi. Kullanıp memnun olan arkadaşlar tavsiye verebilir mi? THERMALTAKE TH2ARGB Fanllı 240mm. CL-W286-PL12SW-A. Cooler master masterlıquıd. Fan, Intel ve AMD Uyumlu İşlemci Soğutucu. CPU termal yönetimi için sıvı soğutma ve hava soğutma seçeneklerini. Uluslararası profesyonel oyunculardan ve Intel oyun teknolojisi uzmanlarından tavsiye.


Yalnızca hava soğutmasıyla yetinmek istemiyorsanız, bilgisayarınızın bazı parçalarına takabileceğiniz sıvı soğutma sistemlerinden faydalanabilirsiniz. Bilgisayara çok güzel görünüm katıyor tavsiye ederim. Siz de ilanınızın yukarıda yer almasını istiyorsanız tıklayın. Var Diyenlere 100.


AlphaCool Eisbaer 240. En iyi sıvı soğutma. Yüksek verimli ısı transferi için mm kanatçıklar ve ısı borusu. Konuyla ilgili olması bakımından şu konumuzu da okumanızı tavsiye ederiz: Termal.


Soğutucu tavsiyesi lazım, kapalı devre sıvı soğutma kullanıyordum sıvısı mı azaldı ne olduysa artık iyi soğutmuyor geçici stok soğutmaya kaldık. Bugün (Haziran) akşam 7-gibi bi sıvı soğutucu alacağım max bütçe 300tl önerileriniz neler overclockla uğraşacağım onun için hava soğutma yetmiyor. Bu yazımızda en iyi adet sıvı soğutma araçlarını artısı ve eksisi ile belirteceğiz. Sıvı soğutma teknolojilerinin güzel tarafı hem.


Geçtiğimiz yıllarda sıvı soğutma sistemlerini üst seviye kullanıcılar uyguluyordu. Günümüzde ise çok daha kolay uygulanabilir hale geldi. Bu şahsen de tavsiye ediyorum. Yoksa normal bir bilgisayar.


Batırmalı sıvı soğutmalı entegre IT kabin, sıvı soğutmalı sunucu. D 32k mm kare soğutma. Sizlere tavsiyem ilk custom ınızı kuracaksanız akrilik yada bakır boru ile bu işe.


Vatandan bugün ödemesini yaptığım sistem aşağıda paylaştığım gibi bu sisteme işlemci ve ekran kartı dahil olacak sıvı soğutma sistemi. Sulu soğutucu alırken daha büyük su tankı (ssulu mobil soğutucumuz) olan ürünlerin alınması tavsiye edilir. Zira su kapasitesi ürünün yeniden.


El yapımı airBrush resimlemeve Custom sıvı soğutmalı tasarımlar. Nzxt Kraken XSıvı Soğutucu İçin Yorumlar (11). SIVI SOĞUTMA SİSTEMİ.


Gerek görüntü gerek performans üzerinden soğutucu. Tavsiye ediyorum. Yağlama, gaz ve sıvının ayrılması, aşırı soğutma.


Adata, dünyada bir ilki gerçekleştirerek sıvı soğutmalı ve RGB aydınlatmaya sahip DDRbelleğini tanıtımını gerçekleştirdi. Yüksek enerji verimliliğine sahip, ekonomik ve etkili soğutma yapabilen farklı modellerden ister duvar tipi ister kule tipi klima tercih edin lider markaların en kaliteli.


Dark Dkccw1IntelAmRgb Sıvı Sogutma. Favorilere Ekle. Fiyatı Düşünce Haber Ver. Formula, CrossChill EK III VRM bloğuyla özel sıvı soğutma sistemlerine hazır.


Ayrıca üst düzey sistemlerde geniş stil ve kişiselleştirme seçenekleri sunuyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.