4 Haziran 2020 Perşembe

Rubenis rbsr30 duvar tipi sarhoş vantilatör

TEKNİK ÖZELLİKLER. Farklı Hız Seçeneği. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla. FATURALI-HIZLI KARGO. Mağazaya Soru Sor. Bu ürün kapanmıştır. Aynı ürüne aşağıdaki listede yer alan diğer satıcılardan ulaşabilirsiniz. Yüksek motor hızına sahip. Modern tasarım inch özelliği ile şık görünüm. Konforlu stil ve fonksiyonlar.


En ucuz rubenis rbsr - sarhoş vantilatör ( duvar tipi osilatörlü) satın alabilmeniz için birçok farklı siteden en uygun fiyatları size sunuyoruz. Online alışverişinizde. DUVAR TİPİ SARHOŞ VANTİLATÖR RUBENİS.


Marka: : RUBENİS. Stok Kodu, : JQRZEGP7. Birde ortası u tipinde nereden o kadar hava püskürttüğünü çözemediğim acaip acaip.


Tavanda vantilatörün fazını ve kademeli anahtardan gelen nötrü. Büyük, küçük ya da duvara monte ve ayaklı modelleri ile en uygun vantilatör fiyatları koctas.


Normal masaüstü, duvar tipi vantilatörlerin yanı sıra odadaki veya alandaki genel nemi azaltmak için kullanılacak tavan vantilatör seçenekleri de mevcuttur. Sanayi tipi vantilatör modelleri; duvara monte vantilatörler, ayaklı vantilatör.


Vantilatörler Yedek Parçaları.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.