20 Mayıs 2020 Çarşamba

Tttechnic vc 6013 kapasitemetre

TT Technic Ölçü ve test aletlerini en uygun fiyata satmayı hedefleyerek dünya genelinde fiyatlarıyla ve en. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın. Brs Dıgıtal Ölçü. Tenon TT Technic DİJİTAL MULTİMETRE ÖLÇÜ ALETİ MAS 830L.


KDV Dahil Fiyat : 32TL. UT 2L Pensampermetre. Yatiz Ürünler Sayfasına Dön. CHY DİJİTAL KAPASİTE METRE. Cihazları, Multimetreler. Işıklı Ekran Özellikler LCD Gösterge. F - 2nF - 20nF. TAKSİT SEÇENEKLERİ. Kondansatör değerleri için kullanabileceğiniz bir üründür. Sipariş Detaylar. Ustalarim kullandiginiz kapasitemetre var mi? Bir tane almayi dusunuyorum. Lütfen sizin için seçtiğimiz güncel benzer ürünleri inceleyiniz. Large LCD makes the reading clearly.


TT T-ECHNI-C H115AB DİJİTAL İÇ-DIŞ TERMOMETRE NEM ÖLÇER. Metallic screen. Mastech, Protek, Victor VC serisi, Unit UT serisi vs popüler dijital multimetre. Bankası Kredi Kartları ile.


Taksit tutarı, Toplam. Döviz Fiyat (KDV Hariç) : USD. TT TECHNİC MAS 830L Cep Tipi Multimetre. Aşırı Yük koruması, otomatik kurtarma. TL 1-iş günü içinde kargoya verilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.