13 Mayıs 2020 Çarşamba

Sığınak havalandirma cihazları

Fanlar direkt akuple geriye eğik kanatlı radyal fandır. GToz Filtresi, Aktif Karbon Filtre, Hepa Filtre ile sığınak havalandırması yönetmeliğine uygun olarak üretilir. Bu cihazlar iki farklı konumda kullanılabilmektedir. Kanal tipi sığınak havalandırma cihazları, sığınaklarda taze hava ihtiyacını karşılamaktadır.


Aktif karbon filtre ve nükleer hepa filtresinden geçerek ortama havayı vermektedir.

Havalandırma cihazı bypass hava damperleri ile tam olarak sızdırmazlığı. Cihazlar karkaslı yapı ile çift cidarlı paneller kullanılarak imal edilir. PANOLU HIZ_FREKANS KONTROL CIHAZI. Geliştirilmiş İç Mekân ve Hava Kalitesi.


Emilen taze hava kaset filtre, aktif karbon filitre ve radyoaktif hepa filtreden geçerek içeri basılır. SIĞINAK TAZE HAVA VANTİLATÖRÜ.


Kullanım amacına göre sığınaklar olmak üzere ikiye ayrılmıştır.

Bu duruma göre sığınakların havalandırılması için planlanan havalandırma. PR-SS serisi kanal tipi sığınak santralleri galvanizli sacdan imal edilmektedir ve sığınaklarda savaş anında ve. Taze Hava Cihazı. Kaset tipi karbon filtre.


Dikdörtgen kanal fanları, sığınakların ihtiyacı olan taze havanın temininde. Dışarıdaki havanın radyasyon, biyolojik veya kimyasal toz ve parçalar ile kirli olduğu durumlarda hava Gpanel filtre, Ftorba Filtre, nükleer tip HHepa Filtre.


Oksijen seviyesini uygun düzeyde tutmak için çeşitli havalandırma sistemleri ile alana temiz hava sağlanır. LETİŞİM BİLGİLERİ. Olası bir nükleer serpinti sırasında sığınaktaki insanların taze hava ihtiyacını güvenli.


Stok Durumu: Son 1. KDV Dahil Havaleli Fiyat (2%) 3. Sığınak Hava Cihazları. Radyoaktif nükleer. EUROVENN Havalandirma Sistemleri.


SAFE serisi radyoaktif serpintiler esnasında sığınak alanlarının taze hava ihtiyacını karşılamak amacıyla geliştirilmiştir.

Firmamız, sığınak havalandırma sistemleri ve mekanik tesisat alanında uzun yıllar hizmet vermiştir. Gövde galvaniz, pervaneler alüminyum sacdan üretilmiştir. Direk akuple motor, geriye eğik seyrek kanatlı radyal tip pervane. KANAL tip sığınak havalandırma cihazları.


Uyarı: BSH 1-65B ürününün çalışma şekli trifazedir. Kocasinan merkez mah.


Cihazın hangi konumda çalışması isteniyorsa ilgili pozisyon damperi açılır ve diğer damper kapalı konuma geçer. PLUG FANLI ISI GERİ KAZANIM CİHAZLARI (ALÜMİNYUM EŞANJÖRLÜ). E-Posta listemize kayıt olun. PUZZLE Web Tasarım.


SIGINAK HAVALANDIRMALARI. Tehlikeli zamanda ise by pass damperi kapalı, filtre damperi acık konumdadır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.