14 Mayıs 2020 Perşembe

Peugeot 206 klima motoru nerede

Klima motoru çalışıyosa fazla bi ihtimal kalmıyo geriye yüksek ve alçak basınç siviclerinde bi sıkıntı olabilir yada gaz yoktur bu yüzden sistemi. Schumi abi yetiş nerede 206da klima kompresörü torpido altından çıkar. Klima kompressörü motorun önünde şarj dinamosunun altındadır.


Selamın aleyküm arkadaşlar aracım peugeot 2xr klima çalışmıyor klima da gaz yok fakat dün baktım klima motoruna elektrik gelmiyor. Peugeot 2Alınır mı, 2Nasıl Bir Araba. Bu yazımızda klima kompresörü devreye girip hemen geri çıkıyor ise olası nedenleri konusunda bilgilere ulaşabilirsiniz.


Hızlı Kargo ve Taksit İmkanıyla En Kapsamlı Oto Yedek Parça Sitesi. Adresimiz : Sahrayı cedit Mahallesi. Bu esnada soğutucu madde sıcaklığı da artar.


Merhabalar arkadaşlar aranızda yeniyim, kısa zamandır 2. Kompresör soğutucu maddenin basıncını yükseltir. BSI üstten görünüşte rölenin yeri aşağıdaki kırmızı çerçeve ile işaretlenmiştir.


Bilmeniz gereken bişey var, plastik kasa açılmıyor. Dremel gibi bir. PEUGEOT 2ORJINAL ÇIKMA KLİMA KOMPRESÖRÜ GÜL OTO.


Klima Motoru fiyatları, klima motoru modelleri ve klima motoru çeşitleri uygun. Bu organ çalışmadığında iklimlendirme sistemi çalışmaz. Motor çalışmadan klima doğru düzgün çalışmayacaktır.


Kullanım kılavuzundan arabanın sigorta panelinin nerede olduğunu öğren zira panel, kaportanın. Ben de klimayı açtığımda motorun çekişi bi hayli etkileniyor, hatta dik. Orjinal 2Klima Radyatörü yedek parça çeşitleri Motor kategorisinden satın alabilirsiniz. Bu belirtiler şu şekilde sıralanabilir.


Araç kliması açıldığı durumda motor bölümünden ses gelir. Klima çalışır durumundayken müşür soket sesi gelir. AC lambası yanıyor, fanlar devrede ama klima soğutmuyor ? Ateşleme bobinleri, silecek motoru ve arka. Fiyat : TL 7TL.


TL (%havale indirimi). Koyuncuoğlu Oto Klima raflarında bulunan sıfır, revizyonlu ve çıkma klima yedek parçalarını. Rezistanslar Ve Fan Motorları. FİYAT BİLGİSİ VE SİPARİŞ İÇİN LÜTFEN BİZİ ARAYINIZ.


FORD ORGİNAL KLİMA KOMPRESÖR FOR. RENAULT CLİO DIŞ DİKİZ. ARKA SİLECEK MOTORU PARTNER. Bu motor gücü, azılı rakipleri olan Renault Clio RS (1HP), Honda Civic.


Nereye çekilirse itaat eden direksiyon sistemi, sert yapısıyla bir ralli. Nereden başlayacağınızdan emin değil misiniz? Klapeler, yani açılıp kapanan supaplar, elektrik motoru tarafından döndürülür.


Hdi,Kw, klima V prov. Junkyard Parts Locator is a. Véhicules inspectés. Aynı Gün Ücretsiz Kargo.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.