22 Nisan 2020 Çarşamba

Sığınak havalandırma santrali

TSE ve CE belgelerine sahip, geliştirilmiş iç mekân ve hava kaliteli kanal tipi sığınak havalandırma santrali hakkında bilgiler. Santral içerisinde ön filtre olarak Gveya Fkaset filtre, tehlikeli zamanda kullanılması için ise, aktif karbon filtre ve radyoaktif hepa filtre bulunmaktadır.


Cihazlar karkaslı yapı ile çift cidarlı paneller kullanılarak. Menşei : Türkiye. Kanal tipi sığınak taze hava vantilatörü.

Gön filtre - aktif karbon filtre - nükleer hepa. Opsiyonel kurşun eliminatör. RÜN DETAYINI İNCELE. Galvaniz çelik sac dış kasa. By – pass damperli. Servis bakım kapaklı. Fazla yer kaplamadığından santral.

Hücreler mm cam yünü izolasyonlu çift cidarlı. Sığınak alanlarına, radyasyon ve kimyasal. Doğal Gaz Yakıtlı Klima Santralleri (DGS). Havuz Nem Alma Santralleri.


Kanal Tipi Klima Santralleri (Dik veya Yatık tip). Tehlike anında bypass açıldığında radyoaktif filtre ve carbofil.


Havalandırma santralı için korunma duvarları içinde sığınak mahallinden ayrı ayrı bir mekanik mahal tespit edilir. Giriş yeri: Sığınağın girişi demir kapılı ve en az. Hücreli Aspiratörlerimizin karkası natural eloksallı alüminyum profilden imal.


Normal zamanlarda taze hava panel filtreden geçirilerek yollanmaktadır. Nükleer serpantinli hepa filtreli, aktif karbon filtreli, damperli, kaba filtreli, kanal. Fanlar direkt akuple geriye eğik kanatlı radyal fandır.


Ayrıca sığınak havalandırma santralinde kullanılan Gkaba filtre, aktif karbon filtre, radyoaktif hepa filtre ve kurşun elimatör ile ilgili yönetmeliğe uygun filtreleme. Entegre Isı Pompalı Klima Santrali. Kolay seçim, kolay kurulum ve basit bakım ihtiyacı, bizi her geçen gün daha kompakt tasarımlara yöneltti ve bu doğrultuda.


Fiyatlar günlük kur üzerinden hesaplanır.

Firmamız ihbar etmeksizin. Binalar İçin Havalandırma – Klima Santralleri – Mekanik Performans. Klima santrali bir çok tipte üretilir ama kısaca aşağıdaki başlıklar altında toplayabiliriz. Modüler Santraller.


Makitek Mekanik sığınak santralleri tam bu noktada devreye girerek geleceğimizin. Santral govdesi mm kalınlığında galvanizli sacdan imal. Tüm Ticari Binalar için Enerji Tasarruflu Özel Çözümler. Bu nedenle sığınak yapılarımız için çok önem teşkil etmektedir.


Dolayısıyla sığınakların havalandırması standartlara uygun şekilde havalandırılmalı ve filtre. SKU: H6- SAFE Kategori: HAVALANDIRMA FANLARI. SAFE serisi radyoaktif serpintiler esnasında sığınak alanlarının taze hava ihtiyacını karşılamak amacıyla geliştirilmiştir. Radyoaktif nükleer serpinti tutucu filtre.


SIĞINAK TAZE HAVA SANTRALİ, sığınak fanı, sığınak santrali, sığınak taze hava fanı. G-kaba filtre. Aktif karbon filtre. By- Pass hücresi. Kolay değiştirilebilir sürgülü filtreler.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.