30 Nisan 2020 Perşembe

Otopark havalandırma fanı

Jet Fan Kontrol Paneli. Sistem, otopark içine yerleştirilmiş. AKSİYAL JET FANLAR. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al. Belli bir senaryo ile çalışan otopark.

Ana egzoz fanı. CO dedektör sistemi. Bu sayede duman tahliye fanı görevi de görür. Systemair jet fanlar günlük havalandırmanın yanı sıra yangın durumunda.


Duman ve ısı dedektör sistemi. Kapalı otopark havalandırma sistemleri tasarımı ve uygulaması jet fan sistemleriyle AST. Ekstrem durumlarda ise, otoparkta yetersiz doğal açıklık bulunması halinde, kısıtlı sayıda taze hava fanı ile otoparka taze hava tedarik edilmektedir.


Bir yandan aksiyel şaft fanları vasıtasıyla taze hava içeri alınır ve kullanılmış hava tahliye edilirken diğer yandan içerideki hava jet fanlar vasıtasıyla otopark.

Nerelerde Kullanılır? Yüksek sıcaklığın ve dumanın çevreye vereceği zararları en aza indirir.


Vortice otoparklar için havalandırma ve yangın anı için çift devirli motor bulunmaktadır. Bu tip fanlar tünel havalandırması ve duman kontrolü amacıyla yapılmaktadır. Stratejik olarak yerleştirilmiş jet fanlar vasıtası ile duman belli bölgelerde hapsedilerek.


Enerji tasarrufu açısından fanlar eşit büyüklükte ve birden fazla olmalıdır veya hızı ayarlanabilen fanlar konmalıdır. Otopark taze hava ve egzoz fanları. Garajlar için sürekli çalışma da CO seviyesi 50. Her gün onlarca araç giriş çıkışlarının sağlandığı kapalı otoparklarda.


OTOPARK HAVALANDIRMA VE. Aksiyel jet fanlar kapalı otopark havalandırmalarında, tünellerde ve kapalı büyük alanlar için tasarlanmış, havayı hava kanalı kullanmadan harekete geçirebilen. Atılan hava fanın önündeki havaya çarptığında onu ileri doğru iter ve aynı zamanda çevredeki.


Geniş kapasite aralığı, farklı fan. GALATA KÖPRÜSÜ HAVALANDIRMA. Aksiyal Fanlar (egzoz ve taze hava için) Aksiyal fanların ana görevleri otoparktaki kirli havanın ve oluşan yangın dumanının egzoz edilmesi, gerekiyorsa otoparkın.


Fanlar minimum 3C ve 2saat süre ile çalışabilir olmalıdır. BİZİM EVLER - İSTANBUL.

Form CVSair havalandırma fan ürünleri, otoparklar, tüneller, alışveriş merkezleri. EC fanlar, sığınak havalandırma fanları.


Havalandırmanın lider kuruluşu AFS, Zorlu Gayrimenkul tarafından. Basınçlandırma Fanları. Fanlar, yerleştirilen borular ve diğer gereçler havalandırma malzemeleri olarak.


Konfor ve duman tahliye havalandırma. Tüm katlardaki otopark alanının tamamında havalandırma yapılacağı dikkate. Radyal fanın atış ağzından basılan hava fanın önündeki. Kapalı bir otoparkın jet fanlı havalandırma ve duman kontrol sisteminin cfd.


Fan ve susturucu ekipmanlardan oluşmaktadır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.